A dél-oroszországi Nyevinnomiszk első embere szerint honfitársainak kötelességük minél több gyereket vállalniuk, hogy megfordítsák az ország lakosságszámának az ukrajnai háború okozta csökkenését. Vlagyimir Putyin orosz elnök a héten azt mondta diákoknak, hogy minél korábban vállaljanak gyermeket, és legalább három utóddal tervezzenek, mert ez a kötelességük Oroszország iránt. A népesség és a népesség gyarapodásának biztosításához egy családnak minimum három gyermeket kell nemzenie - mondta a 71 éves elnök. Ugyanakkor sok orosz szerint az ukrajnai háború bizonytalanságot és gazdasági káoszt váltott ki, ami jelentősen megnehezíti a családok gyermekvállalását.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát tanultak a hitleráj tankönyvéből!Szerintem a végén kiderül,hogy ott élt a sztálin dácsáján a feleségével!A putyin lehet a fogadott gyereke!
Sámannus
Valódi putleri elvárás.korábban kéne neki gondolkodni, de sajnos nincs mivel. ezek csatlósai taszítják a szakadékfelé.Az orosz burzsoázia legaljasabb az egész kapitalizmusban. félkegyelműek vezetik az országot, és sajnos hazánkat is bekebelezték, mert árulóink aljasssága határtalan.
izéke
A nagy hazafiságra való tekintettel,plusz a megnövekedett igények miatt kivételesen engedélyezik,hogy a férfiak is szülhessenek életkorra való tekintet nélkül :)))))))
Peller Anikó
@izéke: Némi génmódosítással megoldható lenne 10 gyerekkel teherbeesni mint a macccskák.
Sámannus
@Peller Anikó: Putyint javaslom egy méhen kívüli terhessg kihordáűsára. ( nemzeti hős lehetne)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.