Hadd idézzek a köztársasági elnökre vonatkozó törvényből: "2. § (1) A köztársasági elnök az Országgyűléshez intézett írásbeli nyilatkozatával lemondhat megbízatásáról. A lemondás érvényességéhez az Országgyűlés elfogadó nyilatkozata szükséges. Az Országgyűlés tizenöt napon belül kérheti a köztársasági elnököt, hogy elhatározását újból fontolja meg. Ha a köztársasági elnök az elhatározását írásbeli nyilatkozatával fenntartja, az Országgyűlés a lemondás tudomásulvételét nem tagadhatja meg.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nagy IGEN!
És addig ne is legyen új, amíg Magyarország nem köztársaság, és nem mi választjuk meg az elnökét! Talpra, magyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem értem azokat a fórumtársakat, akinek ez a kegyelem így van jól. Nincs gyerekük, unokájuk? Vagy csak a nem létező nem váltástól óvják őket? Esetleg a felvilágosítástól, hogy ne szüljön egyetlen kislány sem 15 évesen, és ne gyilkolja meg az újszülöttet ?
izéke
Vinnyogánszki is lemondott aztán mégsem. A lemondásuk sem őszinte. Lehet ezért utazott ennyit a katyi,hogy még a mi költségünkön lásson világot
Méhes
Lemondás? hol él,,,,,,??? parancsot teljesített
csak úgy....
@Maccska: a kussolásotok fölér egy helyesléssel! te pedofil símogató..
Nessy
@Maccska: Téves like! Szó szerint itt nem, de azért a cikkírójáról csak meg lett érdeklődve hogy "ki a f@az"..
Jobboldalról egyetlen elítélő szó sem hangzik el. Márpedig a hallgatás bele egyezés!
csak úgy....
@Nessy: ..mert szeretik és védik a titkos "gyermeksimogatókat" , -legyenek azok papok vagy csak magukat polgárinak nevezett fideszes alkalmazottak! a megrontott gyerekek fölnönek , remélem nem öket ítélik majd el,mikor szétrúgják a nagy nyilvánosság elött a megrontóik buzeráns seggét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.