Keményen beleállt Demeter Szilárdba Juszt László korábbi tévés, újságíró.

Juszt László Orbán emberéről: "Nem csak nyalásból, de lopásból is jelesre vizsgázott"
Fotó: Facebook/Juszt László

Juszt Facebook-bejegyzésében úgy fogalmaz, "ez a Demeter Szilárd nevű, Erdélyből importált, kesztyűs gitárvirtuóz nem csak nyalásból, de lopásból is jelesre vizsgázott". 

Emlékeztet, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és társai 350 millió forintot osztogattak szét folyóiratok támogatására, és nagyon sokszor maguk felé hajlott a kezük.

Bár 2021-ben még úgy fogalmazott: “„az ő ízlésítélete nem befolyásolhatja azt, hogy a kortárs magyar irodalom és könyvkultúra terén kik részesüljenek támogatásban”. Állította azt is, hogy nincs befolyása a támogatások odaítélésében. Nos ez is csak a Fideszesektől megszokott hazudozás, mint a fenti példa is mutatja

- írja Juszt Jászló.

Hozzáteszi: nem is ez lenne Demeter legnagyobb bűne, hiszen ez a néhány száz millió semmi a sok ezer ellopott milliárdhoz képest.

De emlékeztetnék például arra, hogy így reagált az őt és zenekarát kritizáló újságíróknak: "izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát – kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel.”

Juszt László szerint Demeter Szilárd egy senki, és visszamehetne Erdélybe – már ha az ottaniak igényt tartanak rá.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Silarda Demeterescu... a kis buznyák ,román janicsár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pusztai: 09.01

Általában nekem is bejönnek a megérzéseim, de előfordult már, hogy bedőltem egy-egy illúziónak, mint például Medgyessy kormányzásának. Aki viszont kellemes csalódást jelentett, nem is kicsit!, az Göncz Árpád, aki maga volt a megtestesült bölcsesség. Kell, hogy legyenek ilyen emberek az országban, csak hol bujkálnak?
Pusztai
@Nyírfa: Megyóval sosem tudtam kibékülni, Göncz az elején nekem is fura volt, aztán hamar rá kellett jönnöm, ő egy ország papa. 90-ben a fidesz mdf és szdsz között vaciláltam. sőt volt amékben volt ismerős,
90 végére, 91-re aztán a "jobboldalból" villámcsapásként kiábrándultam, azóta sem tudok visszarándulni.
Sőt!!!
Nyírfa
@Pusztai: 09.17

Az SZDSZ annyira nyomatta a tőke mindenhatóságát, hogy hallani sem akartam róluk, végül, hogy ne vesszen kárba a szavazás lehetősége és joga, az MDF mellett kötöttem ki, lévén , látszatra mérsékeltebbek - gondoltam én. Az egész rendszerváltás, úgy ahogy volt, árulásként és tragédiaként élt bennem. Másképp kellett volna, úgy, ahogy azt Kádár felvázolta, egy erős polgárosodással, tőkebevonással, nyitással Nyugat felé. Hiszen a mindenkori politikáját ez az irány jellemezte, ezért is voltunk elfogadottabbak , kimerem jelenteni, a mai kurzusnál.
De egyedül maradt, a magyar társadalom megindult a "holnapra kolbászból lesz a kerítésünk is" végtelenül gyermeteg képzelgésétől vezetve.
Nyírfa
@Nyírfa: Ki is emelem: pont az a lépcsőfok maradt ki, amit Kádár akart meglépni. Ha arra vevő lett volna az akkori politikai elit, akkor ma közelebb lennénk Ausztriához mint valaha. Nem lehet kihagyni egyetlen láncszemet sem az evolúcióból, olyan ez mint a bolygók retrográd mozgása: vissza kell térni a kiindulópontra, és újra indulni, ismételni mint a bukott tanulóknak az iskolában.
Pálinkás Pál
nos a dolog adott ,kormányváltás után deportálni az összes " külhoni " szemetet,...persze csak a fegyházbünti letöltése után...no meg azokat is lehetne, akik anno megszavazták az állampolgárságot...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: tegnap, 07.41

Teljes vagyonelkobzás, és kiebrudalás, egyben kitiltás az országból, én ennyivel beérem. Szerintem minél előbb szabaduljunk tőlük, ne kelljen még a fegyházi költségeiket is állnunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.