Keményen beleállt Demeter Szilárdba Juszt László korábbi tévés, újságíró.

Juszt László Orbán emberéről: "Nem csak nyalásból, de lopásból is jelesre vizsgázott"
Fotó: Facebook/Juszt László

Juszt Facebook-bejegyzésében úgy fogalmaz, "ez a Demeter Szilárd nevű, Erdélyből importált, kesztyűs gitárvirtuóz nem csak nyalásból, de lopásból is jelesre vizsgázott". 

Emlékeztet, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és társai 350 millió forintot osztogattak szét folyóiratok támogatására, és nagyon sokszor maguk felé hajlott a kezük.

Bár 2021-ben még úgy fogalmazott: “„az ő ízlésítélete nem befolyásolhatja azt, hogy a kortárs magyar irodalom és könyvkultúra terén kik részesüljenek támogatásban”. Állította azt is, hogy nincs befolyása a támogatások odaítélésében. Nos ez is csak a Fideszesektől megszokott hazudozás, mint a fenti példa is mutatja

- írja Juszt Jászló.

Hozzáteszi: nem is ez lenne Demeter legnagyobb bűne, hiszen ez a néhány száz millió semmi a sok ezer ellopott milliárdhoz képest.

De emlékeztetnék például arra, hogy így reagált az őt és zenekarát kritizáló újságíróknak: "izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát – kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel.”

Juszt László szerint Demeter Szilárd egy senki, és visszamehetne Erdélybe – már ha az ottaniak igényt tartanak rá.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Silarda Demeterescu... a kis buznyák ,román janicsár...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Silarda Demeterescu... a kis buznyák ,román janicsár...
CsipkeRózsa
Kalapácsos ütéseket szeretne adni, ha neki nem tetszik valaki?!

Valóban menjen vissza Erdélybe, és gyakorolja ott az ütéseket!!
Clavigo
@CsipkeRózsa: A Böjte nevű retek meg" baltával kopogtatja " a rábízott gyerekek hátát...( elmondása szerint ) Fura hely ez a nyugat- románia...
Clavigo
@Maccska: Nagyon vérszegény vagy ma,,Safranek.. Pihenned kellene..
Billibácsi
Dermegő demeter! A szeretteid ujjait ütögesd te idióta!
Clavigo
@Pegero: Köszönjük Mahmoud. Bajjer Dzsozi családfáját is elemezheznéd,,ha már itt tartasz.
simmering73
@Maccska: Kérdezett téged valaki, nyirvogi?
NERszerető
Én eddig két kivételtől eltekintve, csak élősködő hernyókat ismertem meg az Erdélyből idemigráltak személyében. Talán kiutálták őket onnan és hála O1G-nek, itt ronthatják a levegőt (és mérgezik a közéletet) zsíros állásokban. Mint ez a a tetű irodalmár is.
Clavigo
@Pegero: A tevéd határozottan jobban néz ki,,mint te,,,az tuti.;):):)'):)
NKF
Juszt kussolhatna már! Szerepelt eleget!
Aki Én
@Maccska: @Pegero: @NKF: tele vagytok ellenérvekkel, cáfolatokkal. Csak azt igazoljátok, hogy Jusztnak megint igaza van.
Nyírfa
Demeter pontosan olyan aberrált, amilyennek képzeltem. A nácik is szerettek kulturális felsőbbrendűségben tetszelegni, miközben kéjjel öltek.
Hogy ez a nyálkás csúszómászó és társai itt pöffeszkedhetnek , Orbán bűnlajstromának a része.
Toller Béla
Kis, genya, fasiszta, bújjon a bayerhez ! Ilyen mumusokat pénz közelébe engedni nagy felelőtlenség.De mit mondhat az ember, ha a köztársasági elnök pedofil bűnözőket enged szabadon ? Egy ország, ahol a genyák bármit, szó szerint bármit megtehetnek ! Nálunk az antifákat zárják be, a genyák felvonulását meg beiktatják a nemzeti sportprogramba, hogy támogatási címe is legyen !
csak úgy....
@Maccska: ez töled mint gyogyóstól jusztnak kitüntetés,te elmebeteg proli féreg!
Nanya
@Clavigo: demeter csak arra vigyázzon,hogy amikor eljön az ideje ( mert el fog jönni) a fején csattogó trágyavilla "érintéseire" megfelelően skálázzon !
redvás román !
Nyírfa
@Pusztai: 13.56

Elolvastam a cikkeket, és minden, amit erről az emberi csúszómászóról gondoltam, igazolást nyert. Hogy hátszél nélkül meddig bírja a lebukóban lévő Orbán támogatását, az hamarabb kiderül, mintsem szeretné. A jövőbeni számonkérések egyik alanya.
Pusztai
@Nyírfa: Nem semmi, hogy MO két legmagasabban lévő kultúrális vezető, irányító: egyik ukrán, a másik román migráns.
Vidnyáról egy kis előélet:
Vidnyánszky: A Viktor Mihajlovics Csebrikov vezette KGB Hatodik csoportfőnökségéhez tartozó Ukrán SZSZK területén is működő kulturális ellenőrzési : l II./b alosztály, 11. számú ungvári csoportjának ügynökeként "dolgozott" 1982 és 1985 között. Ennek az alosztálynak a feladata a Szovjetunió tag-köztársaságaiban a felsőoktatásban részt vevő oktatók és hallgatók megfigyelése volt. Célja a szovjetellenes hallgatók és idegen (nyugati) eszméket is oktató tanárok megfigyelése és kiszűrése. Vidnyánszky fedőneve: Anton Burajev volt.
Beszervezése még komszomolista korszakában megkezdődött.
Feladata volt a csoporttársai és tanárai megfigyelése és jelentések készítés.
...Nem csak fidesz megvetette migráns de egy aljadék besúgó is volt, azaz rendszer seggnyaló
és bizonyított itt is: sperma seggében nyakig.
Hogy fér össze a fideszes migránsgyűlölet és Vidnyánszky?
Még a fia is leköpi! - Vígszínházban van,, kiváló színésznek tartják.
Pusztai
És a poén:
-a Kossuth- és Széchenyi-díj Bizottság tagja,
-a Színház- és Filmművészeti Egyetem fenntartója, a Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriumának elnöke,
-a Nemzeti Színház vezérigazgatója,
-az Emberi Erőforrások döntés-előkészítő testülete, a Színházművészeti Bizottság elnöke,
-a Magyar Teátrumi Társaság elnöke,
-a Szent István Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karán a művészeti képzés magas színvonalú biztosításáért felelős rektori megbízott,
-a Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozó művészeti vezetője,
-a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház főrendezője
-a milliárdos állami támogatású Déryné Program alapítója és bizottságának tagja.
...
- a Nemzeti Színház vezérigazgatója
- az SZFA kuratóriumának elnöke
- az SZFE osztályvezető tanára
. a beregszászi színház főrendezője
- a Teátrumi Társaság elnöke
- a színházi olimpia művészeti igazgatója
- a MITEM művészeti igazgatója
- a minisztériumi előadóművészeti bizottság tagja
- a Déryné Program szaktanácsadója...
Pusztai
Amikor a fideszes laposféreg nem tud cáfolni: fenyegetőzik.
Bruhaháhuioááááááááááááááááá!!
Nyírfa
@Pusztai: 08.24., 08.25

Figyeld meg, azokról az emberekről, akiket zsigerből elutasítasz, és ügyelsz rá, hogy be ne léphessenek az aurádba, előbb-utóbb ki is derül, hogy miért is vannak ellenérzéseid velük kapcsolatban. Így voltam anno Orbánnal, Antallal, és így vagyok Demeterrel és Vidnyánszkyval. Meglátni őket, és viszolyogni tőlük, egy pillanat műve volt.
Sokatmondó, hogy a fideszben még nem bukkant fel legalább egy leheletnyi rokonszenvet kiváltó valaki, pedig a nagy számok törvénye alapján muszáj, hogy egy-kettő akadjon köztük. Mint a nácik soraiban Schindler, vagy az antiszemitizmusáról hírhedt Bajcsy-Zsilinszky, akit még a szocializmusban is hősként tartottak számon.
Pusztai
@Nyírfa: o)) egyetértek!!
Soroljak pár embert akit amikor először megláttam viszolyogtam tőle: Ennek élén egyébként Tőkés van.
89-ben láttam-halltam először és hányinger kerülgetett.
Nagyon régóta megbízom az előÍTÉLTEMBEN, mert szinte minden mindig bejön.
Szerencsére olyan érdekes változatos helyek és körülmények között nőttem fel ami nagyon keveseknek adatott meg.
Többször beírtam már: mondjon nekem valaki csak egyetlen egy szimpatikus fideszes felső vezetőt a hatalomból, pláne olyant ha tud, aki nem ártott az országnak hanem közmegelégedésre dolgozott.
Sosem kaptam választ!!
o))
Nyírfa
Látom, a vadhajtások bekapcsolta a like-gépet.:)
Csakhogy a mennyiség nem pótolja a minőséget, mint ahogy a sötétség sem tudja fényként álcázni magát.
Nyírfa
@Pusztai: 09.01

Általában nekem is bejönnek a megérzéseim, de előfordult már, hogy bedőltem egy-egy illúziónak, mint például Medgyessy kormányzásának. Aki viszont kellemes csalódást jelentett, nem is kicsit!, az Göncz Árpád, aki maga volt a megtestesült bölcsesség. Kell, hogy legyenek ilyen emberek az országban, csak hol bujkálnak?
Pusztai
@Nyírfa: Megyóval sosem tudtam kibékülni, Göncz az elején nekem is fura volt, aztán hamar rá kellett jönnöm, ő egy ország papa. 90-ben a fidesz mdf és szdsz között vaciláltam. sőt volt amékben volt ismerős,
90 végére, 91-re aztán a "jobboldalból" villámcsapásként kiábrándultam, azóta sem tudok visszarándulni.
Sőt!!!
Nyírfa
@Pusztai: 09.17

Az SZDSZ annyira nyomatta a tőke mindenhatóságát, hogy hallani sem akartam róluk, végül, hogy ne vesszen kárba a szavazás lehetősége és joga, az MDF mellett kötöttem ki, lévén , látszatra mérsékeltebbek - gondoltam én. Az egész rendszerváltás, úgy ahogy volt, árulásként és tragédiaként élt bennem. Másképp kellett volna, úgy, ahogy azt Kádár felvázolta, egy erős polgárosodással, tőkebevonással, nyitással Nyugat felé. Hiszen a mindenkori politikáját ez az irány jellemezte, ezért is voltunk elfogadottabbak , kimerem jelenteni, a mai kurzusnál.
De egyedül maradt, a magyar társadalom megindult a "holnapra kolbászból lesz a kerítésünk is" végtelenül gyermeteg képzelgésétől vezetve.
Nyírfa
@Nyírfa: Ki is emelem: pont az a lépcsőfok maradt ki, amit Kádár akart meglépni. Ha arra vevő lett volna az akkori politikai elit, akkor ma közelebb lennénk Ausztriához mint valaha. Nem lehet kihagyni egyetlen láncszemet sem az evolúcióból, olyan ez mint a bolygók retrográd mozgása: vissza kell térni a kiindulópontra, és újra indulni, ismételni mint a bukott tanulóknak az iskolában.
Pálinkás Pál
nos a dolog adott ,kormányváltás után deportálni az összes " külhoni " szemetet,...persze csak a fegyházbünti letöltése után...no meg azokat is lehetne, akik anno megszavazták az állampolgárságot...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: tegnap, 07.41

Teljes vagyonelkobzás, és kiebrudalás, egyben kitiltás az országból, én ennyivel beérem. Szerintem minél előbb szabaduljunk tőlük, ne kelljen még a fegyházi költségeiket is állnunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.