A beharangozott Orbán-féle kormányülés vasárnap este vette kezdetét a Karmelitában. Jól olvassa, a Karmelitában, mert ebből nem csak a budapesti várban áll egy, hanem Sopronban is van belőle. Igaz, az szállodaként funkcionál és Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem névre hallgat és nem először ad otthont a regnáló összeröffenésének. Itt múlatja 3 napig az időt a kormány-krém.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Az ellenzéki pártok összehívták tegnapra az országgyűlés rendkívüli ülését, hogy minél előbb ratifikálják a csatlakozást, erre fel ezek elvonultak kormányülésezni, a bátorok gyülekezetét pedig eltiltották a parlamenttől. Ahogy a kihelyezett képeket elnéztem, a kormánykrém kis bőrönddel, a legújabb divat szerint jelent meg az eseményen, Peti huszár is megvillantotta a százezer forintos Nike cipőjét a közösségi oldalán. Lazák a srácok, szó se róla. Van miből és mindig van hol tivornyázni, amit természetesen mi fizetünk nekik. Wellness részleg van, bár van, jól felszerelt szobák vannak, kaja, pia, olimpia, minden körülmény adott a halasztást nem tűrő tanácskozásra. Júdás is kitette az oldalára, hogy meló van. Nem tudom, ez az ember mikor és hol dolgozott utoljára, szerintem sehol. Mióta kiesett az egyetem padjaiból és hazamenekült a Soros-ösztöndíjból, egyből a politikába vetette magát, ahol a munka, mint olyan, nem igazán egyenértékű a melóval. Melózni leginkább az szokott, aki reggel hattól délután négyig keveri betont, vagy festi a panellakást, vagy áll egy gépsor mellett, és többek között azért húzza a belét, hogy ezeknek legyen miből eljátszani a bazári majmot."
kolozsvaros.com/2024/02/06/a-szinjatszo-kor-tagjai-felolvaso-probat-tartanak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.