A DK méltatlansági eljárást kezdeményez Novák Katalin köztársasági elnök ellen.

Pedofilsimogatónak nevezte Novákot a DK – Méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene
Kép: Facebook/Novák Katalin

Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla az LMP kikérte a dokumentumokat, amelyek alapján Novák kegyelmet adott a pedofil munkatársát segítő igazgatóhelyettesnek.

A DK szerint bebizonyosodott, hogy hazánk köztársasági elnöki székében egy pedofilsimogató ül, legalábbis addig, amíg hagyjuk.

Pénteken derült ki, hogy Novák Katalin tavaly elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, aki falazott a pedofil igazgatónak, emiatt pedig elítélték.

- írta a párt, mely szerint a Novák által szabadon engedett K. Endre szexuálisan bántalmazott gyerekeket próbált rávenni arra, hogy hamis vallomásokat írjanak alá arról, hogy nem történt velük semmi. Aki egy ilyen embernek, egy pedofilnak falazó bűntársnak kegyelmet ad, az maga is pedofilsimogató és méltatlan arra, hogy Magyarország köztársasági elnöke legyen.

A Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciója megfosztási eljárást kezdeményez Novák Katalin ellen, mert méltatlanná vált a köztársasági elnöki posztra. Nem lehet egy pedofilsimogató Magyarország legfőbb közjogi méltósága, nem képviselhet minket sem itthon, sem külföldön egy pedofilsimogató!

A DK a mai napon megkezdi a képviselők ötödének aláírásának összegyűjtését, hogy meginduljon a megfosztási eljárás Novák Katalin ellen és ne egy pedofilsimogató legyen a köztársasági elnök!

Aki pedofiloknak vagy őket segítőknek ad kegyelmet, azt egy európai nemzetnek ki kell vetnie magából, mert egy pedofilsimogatónak nincs helye sem a legfőbb, sem más közjogi pozícióban!

- írták.

Forrás: MTI-OS

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Egyébként számomra az is rejtély, ha egy bűntettet elkövető személy bűntettét ismeri egy másik személy és nem jelenti sőt fedezi, támogatja, - ez az eset különösen súlyos eset,- de kiderül, akkor az ezt a személyt is elitélik, és a bűntettének tárgya átmegy a hallgató személyre is, azaz pedofil bűntettet követett el, ezt mentette fel ablakos Katya.
3 gyermeke van!!!
Nem tud gondolkodni nincs erkölcsi tartása?
Akkor ALKALMATLAN AZ ORSZÁG LEGFŐBB MÉLTÓSÁGÁNAK címére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: tegnap 18:05 Hiszen most is ott van- a beléptetőkapus , kokózó, szoknyapecér, a fideSS előembere.
Dr. Proktor
@Maccska: Őszintén kívánom hogy ne lásd a gyermekedet hónapokon át haldokolni, persze az kivétel ha ez téged hidegen hagyna...
Még a lovakat is lelövik, ugye?
levarosbukta
@Maccska: azért had kérdezzem már meg, ha a te gyerekedet valaki megerőszakolja úgy hogy egy másik ember tud róla és még ráadásul segíti is az ügy eltusolását te mit csinálnál? Hagynád a segítőt futni, vagy esetleg mind a kettőt? Nagyon véded a védhetetlent és teljesen más ügyekkel mosod össze.
Dr. Proktor
@m73: Hát az, hogy itt kibeszéljük! :-)
sándorbence
idegállapotbagyünőis asűrűfákközött abuckánál
levarosbukta
@Maccska: Akkor most miért nem vagy az? Miért véded?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.