Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció képviselője kérdőre vonta Szijjártó Pétert a Csíki Sör tulajdonosának, Lénárd Andrásnak a diplomata-útlevelével kapcsolatban, mire Szijjártó visszavonta azt – írja a hvg.hu.

Szijjártó Péter visszavonta a Csíki Sör tulajdonosának diplomata-útlevelétLénárd András, a Csíki Sör Manufaktúra vezetője koccint Lázár Jánossal az Igazi Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni sörfőzdében. Fotó: MTI /Veres Nándor

Emlékezetes, januárban Lénárd András beleszaladt egy traffipaxba, ám ahelyett, hogy elfogadta volna a büntetést, diplomata útlevelére hivatkozva fellebbezett.

Lénárd Bentley-jével 100 helyett 162 km/h sebességgel száguldozott Nagylak közelében (Arad megye). A gyorshajtás mintegy 250 ezer forintos büntetést és a sofőr jogosítványának 90 napos bevonását eredményezett, de a Magyar Hanghoz eljutott bizonyítékok szerint Lénárd ezt nem fogadta el, fellebbezett, és arra hivatkozott, hogy

ő magyar állampolgár, aki diplomata-útlevéllel is rendelkezik, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja

- számolt be a Hang.hu.

Forrás: hvg.hu, hang.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hasonló elvek mentén osztogatja, mint Fityesz-Kata a kegyelmet! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Egyszaros ,oláh migráncs...Semmi több.
RonaGyuri
hasonló elvek mentén osztogatja, mint Fityesz-Kata a kegyelmet! =))
jáger laszló
A csíki sör nekem nem jelent semmit
Eddig még nem is kóstoltam!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lusta
Az egy dolog, hogy visszakapta. Egyáltalán milyen alapon kapott?
vacsi
Nem az az érdekes, hogy visszavonta - hanem az, hogy ki és miért adott neki ilyet?!
Csak Norisz és senki más
Én is kérek egyet, több nyelven beszélek...
kereső
Az orosz kémbank vezetői/dolgozói és azok családtagjaitól is visszavonta már? Vagy azok még mindig élnek- és él a "különleges, orbán viktor által adomáynozott státuszuk "IS?? Erről IS!!!qrva nagyon hallgatnak- mert amiről ők hallgatnak, az nincs!
balos
@kereső: Mindenki megkapja akinek a gépével repülhetnek!Szeretik,mikor földet érnek!Amikor éppen nem repülnek "rajtunk taposnak"!
Pusztai
Egyáltalán miért kapott???
haveri alap, vagy barter: havi 20 liter sör szarrágónak??
Na jó!!
200 liter, nagy a Dzsudzsák család.
kereső
@Pusztai: Miért kaptak szijjártótól immár több ezren? Devalválták a magyar állam diplomáciáját- haver, koma jó barát- és arab, ázsiai, orosz jó tevők- és ezzel veszélyeztetik Európa biztonságát- Magyarország moszkva előretolt helyőrsége, az orosz kémek közép-kelet európai központja.
jesz
Bentley-vel csábító a száguldás...ennyire jól jövedelmez a sör?
Toller Béla
Vissavonta...és akkor most minden rendben is van ? Ki adta annak a gazembernek azt az útlevelet ?
kereső
@Toller Béla: Lehet, hogy kiderül: menczer tamásra ruházta ezt a feladatot a külügyminiszter, ahogy azt varga tette a pegasus ügyben- völnerre ruházta a megfigyelési ügyek intézését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.