Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció képviselője kérdőre vonta Szijjártó Pétert a Csíki Sör tulajdonosának, Lénárd Andrásnak a diplomata-útlevelével kapcsolatban, mire Szijjártó visszavonta azt – írja a hvg.hu.

Szijjártó Péter visszavonta a Csíki Sör tulajdonosának diplomata-útlevelétLénárd András, a Csíki Sör Manufaktúra vezetője koccint Lázár Jánossal az Igazi Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni sörfőzdében. Fotó: MTI /Veres Nándor

Emlékezetes, januárban Lénárd András beleszaladt egy traffipaxba, ám ahelyett, hogy elfogadta volna a büntetést, diplomata útlevelére hivatkozva fellebbezett.

Lénárd Bentley-jével 100 helyett 162 km/h sebességgel száguldozott Nagylak közelében (Arad megye). A gyorshajtás mintegy 250 ezer forintos büntetést és a sofőr jogosítványának 90 napos bevonását eredményezett, de a Magyar Hanghoz eljutott bizonyítékok szerint Lénárd ezt nem fogadta el, fellebbezett, és arra hivatkozott, hogy

ő magyar állampolgár, aki diplomata-útlevéllel is rendelkezik, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja

- számolt be a Hang.hu.

Forrás: hvg.hu, hang.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hasonló elvek mentén osztogatja, mint Fityesz-Kata a kegyelmet! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@kereső: Mindenki megkapja akinek a gépével repülhetnek!Szeretik,mikor földet érnek!Amikor éppen nem repülnek "rajtunk taposnak"!
Pusztai
Egyáltalán miért kapott???
haveri alap, vagy barter: havi 20 liter sör szarrágónak??
Na jó!!
200 liter, nagy a Dzsudzsák család.
kereső
@Pusztai: Miért kaptak szijjártótól immár több ezren? Devalválták a magyar állam diplomáciáját- haver, koma jó barát- és arab, ázsiai, orosz jó tevők- és ezzel veszélyeztetik Európa biztonságát- Magyarország moszkva előretolt helyőrsége, az orosz kémek közép-kelet európai központja.
jesz
Bentley-vel csábító a száguldás...ennyire jól jövedelmez a sör?
Toller Béla
Vissavonta...és akkor most minden rendben is van ? Ki adta annak a gazembernek azt az útlevelet ?
kereső
@Toller Béla: Lehet, hogy kiderül: menczer tamásra ruházta ezt a feladatot a külügyminiszter, ahogy azt varga tette a pegasus ügyben- völnerre ruházta a megfigyelési ügyek intézését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.