A tárgyalás szünetében bírták szóra a vállalkozót, akit elsőfokon hét év fegyházra ítéltek a Fenyő-gyilkosság ügyében.

Gyárfás Tamás összetört az ítélethirdetés után, ezek voltak az első szavai

Kép: MTI/Balogh Zoltán 

Gyárfás Tamást hét év fegyházbüntetésre ítélte Fenyő János médiavállalkozó 26 évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében csütörtökön első fokon a Fővárosi Törvényszék – írtuk meg mi is. A Blikknek a tárgyalás szünetében sikerült megszólítania a vállalkozót.

Nem akarok róla beszélni, nem mondok semmit, mert nincs értelme

– a lap szerint ezt mondta Gyárfás, amikor arról kérdezték, mit gondol az ítéletről. Hozzáteszik, láthatóan feldúlt volt.

Gyárfást nem vették őrizetbe, így jelenleg is szabadon járt, minthogy az ítélethirdetés még tart.

Forrás: Blikk

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A bíróság szerint a hangfelvétel egyik kulcsmondata az amikor Portik megkérdezi Gyárfást, hogy „szétbasszuk?” , Gyárfás pedig nem ellenkezik, hanem „kezét szét tárta és bólintott”. Tehát a hangfelvétel szerint. Gyárfást sem ártana bilincsbe verni, mert neki alapos oka van elhagyni az országot, a pénze és a "gerince" meg van hozzá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Eladott Ország: Bár kívánatos lenne, hogy az összes rendszerváltás utáni sunnyogó tünjön el a közéletből, ez sajnos nem fog bekövetkezni.
Szőkítő Sanya azóta is a közélet felső szintjén van
Az ország miniszterelnöke arra volt büszke, hogy sosem volt munkakönyve - viszont több mint 30 éve ül a parlamentben.
Budaházy különböző cselekményért börtönben ült - 2006-os tettestársa ma pártelnök szabadlábon és a parlamentben hirdetheti zavaros baromságait.
A másik oldalon úgyanúgy munkásmozgalmi múlttal rendelkező régi és kipróbált elvtársak és elvtársnők foglalják el a jól fizető szavazóhelyeket évtizedes passzívitással. A 2022-es előválasztási és választási cirkusz pedig megmutatta, hogy bizony meg lehet taposni az előválasztást is.
A környezetem meg meg lesz rökönyödve, ha azt mondom, hogy a választáskor gondban leszek mert "szarból" nem tudok választani.
Márpedig ha a mostani szisztéma marad, abban az ország gazdaságilag tönkremegy, erkölcsileg megnyomorodik.
terlasz
@justhpeter: Milyen típusú ellenzéki párt lenne számodra ideális, de legalábbis elfogadható, kedves Péter?
justhpeter
@terlasz: Jó kérdés. Első kormánynak egy realitásból kiinduló, többségében "elhasználatlan" emberekből álló, szakértői háttérrel rendelkező csoport, ami képes azt a hiteles kormányzóképességet felmutatni, hogy a tevékenysége során kicsivel több hasznot tud hajtani mint kárt okozni.
Ezt követően jöhet egy népszavazással megerősített demokratikus Alkotmány és egy szintén népszavazással megerősített választási törvény.
vacsi
És az áldozata nem tört össze?! Vagy a rokonai?!
rücsü41
Én úgy gondolom , hogy nincs ez az ügy még lefutva!Lesz ennek a pernek még hosszú folytatása, de egy biztos, hogy akár mi is lesz ennek a büntető eljárásnak a vége Gyárfás Tamás már nem kapja vissza régi mivoltját, a renoméján ha bűnös hanem óriási csorba esett, és régi fényében már soha nem tündökölhet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.