A magyar filmrendező, producer, forgatókönyvíró és újságíróval ellentétben Gundel-Takács Gábor, Lackfi János és Szörényi Levente is távozott a köztársasági elnök tanácsadói testületéből.

Skrabski Fruzsina marad Novák Katalin tanácsadója, bizalma töretlen

Skrabski Fruzsina Annamária, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány képviselője (j) átveszi a Pro Voluntarius-díjat Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi) 2018. január 23-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kiállok Novák Katalin köztársasági elnök mellett, maradok tanacsadója és barátja. Bizalmam töretlen

– írta Skrabski Fruzsina, Novák Katalin egyik tanácsadója szombat délutánFacebook-oldalán.

A köztársasági elnök 16 főből álló tanácsadói testületének egyik tagja korábban arról értekezett közösségi oldalán, hogy eltudja képzelni, hogy

titkosszolgálati akció volt az is, hogy olyan nem kellőképpen informatív anyag kerüljön az elnök elé, hogy nem minden információ birtokában hozza meg a döntést.

Novák Katalin szombat délután váratlanul hazarepült Katarból, ahol a hivatalos program szerint még vasárnap Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel tárgyalt volna.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Erkölcsi 0 ez a nő ! Nem különb ez sem pedofidesztől !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Erkölcsi 0 ez a nő ! Nem különb ez sem pedofidesztől !
Eladott Ország
Tehát a hadsereg főparancsnokát titkoszolgálatilag megvezetik: Jól van Skrabski Fruzsina, látszik te pont olyan vagy, mint akiket nem hiszünk el, hogy ennyire hülyék vannak, oszt’ mégis! Lehet pénzért te is, lehet ez a fityisz központi (el)hárításánk a része, de no, aki mára még fityiszes, az hülye vagy csak simán szaralak. Ha az emberiség köreiben is élne még a természetes kiválasztódás, ez a lény meg sem született volna. A Rogán alá tartozó titkosszolgálati, a Pintér alá tartozó rendőrségi és a Polt alá tartozó ügyészségi maffiára hivatkozik ez a bohóc. Én hiszek neki, ő csak tudja. Nem kellőképpen informatív anyag kerüljön az elnök elé, hogy nem minden információ birtokában hozza meg a döntést. Akkor csak simán aláírja amit elétesznek? - Ezért tartják! Lehet volt néhány üres lap is , s hamár ott volt aláírta. Ilyenek a mi vezető politikusaink. Fruzsi szellemi szintjét kerestem a kút mélyén , de nem láttam. Őszintén szólva eddig nem hallottam a nevét. Gondolom, ez is valami jól fizetett senki. Az általuk felügyelt titkosszolgálat megpuccsolta szegény Dobzse’ Katalint. Nagyon hihető.
Eladott Ország
Csak nem gondolja bárki, hogy a fidesz már ne pattogott volna, mint kecskeszar a deszkán, hogy ők az ártatlanul elítélteket kihozzák a böriből, csinálva maguknak egy kis ingyen politikai reklámot azzal, hogy koncepciós pereket hangoztatnak, ugyan már, vegyen már mindenki egy tengerimalacot és etesse azt. "Novák az ország legtisztességesebb embere." Én eddig azt hittem, hogy a doktorminiszterelnökúr az. Ebből még baj lesz, Fruzsina. Holtverseny lesz az. Szép is lenne, fej-fej mellett hason a vízben. Közös életfogyt egy koedukált börtönben, egy uránbánya legmélyén. Rájuk robbantott bejárattal. Novák tanácsadója. Az itteni munkásságodból, hogy kitartó debil vagy, de ez a parttalan seggnyalás ennyire kifizetődő a hótiszta, szende szűz Katalin védelmében? vagy ezeket el is hiszed?! Tuti, hogy megkapja min. a havi bruttó 1 milla közpénzt. Szóval egy fideszes gerinctelen ganajtúrónak megéri. Beindult a szerecsenmosdatás.
Sakk Matt
Bizony! És ürgebőrbe varrva csempészték a balatoni nádasban a koncepciót!
Clavigo
Ezt csajt ,,ezt a tanácsadót ,,honnan a szarból kukázták..??? Ez ( is ) egy idióta...
Sakk Matt
@Clavigo: Ez a 3 királyfi, 3 királylányos genetikai zsákutca.
balos
Na ezt is élete végéig kell tejbe vajba fürőszteni,nehogy lekopjon róla a nemzethy trutymó!
jáger laszló
Fruzsi
A továbbiakban nincs rád szükség!
Viszlát!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vitriol
Ha egy fideszes újságírónak ilyen gyatra a felfogó képessége, akkor igazolva látjuk, hogy a fideszes médiumok csupa ostobaságot hordanak össze. De az tudott dolog, hogy ha a butaság rosszindulattal párosul, az gyilkolni tud!
Billibácsi
Mehetsz lángost sütni a töretlen bizalmaddal!
balos
@Billibácsi: Na azt a lángost inkább a vármegyei urak egyék arzénnal!
Lepényleső
Állítólag mindenkinek megvan az ára,- érezheti úgy,hogy helyesen taksálja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.