A magyar kormány volt minisztere kiáll a volt államfőért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Balog se hülyül már meg jobban Isten áldásával...
LászlKovács
Csinálni kell neki is egy "homokozót!"
nemkati
2011-ben a nevelők már szembefordultak főnökükkel, bejelentést tettek a gyámhivatalnál, a rendőrség is nyomozott, de akkor nem sikerült elkapni a pedofil igazgatót. A gyerekek előbb vallomást tettek, majd sorra visszavonták azt (vajon miért?). Vásárhelyi János megúszta. Öt évvel később egy fiatal öngyilkos lett. Az áldoza halála megértette a szégyentől összezavarodott gyerekekkel, mi történik velük, és mit kell tenniük. Nemcsak a rendőrségre mentek el, de akik már felnőttek, a médiát is felkeresték. Pillanatok alatt országos lett a botrány. Amit 2011-ben eltussoltak, azt 2016-ban már nem lehetett.

A bicskei gyerekotthon pedofil igazgatója 2016-ban Balog Zoltán javaslatára kapott állami kitüntetést. A pedofil intézményvezető annak ellenére birtokolja még az állami elismerést, hogy jogerősen elítélték, ugyanis a jelenlegi jogszabályok szerint az nem visszavonható.

Ennek a pedofilnak adott Balog kitüntetést, ennek a pedofilnak a segítője kapott kegyelmet Novák Katalintól és Varga Judittól.

Novák Katalint nem lehet megvédeni. Ő már soha többé nem tudná hitelesen képviselni Magyarországot, hitelesen kiállni a családok és a gyermekek védelméért.
Peller Anikó
Azon csodálkoznék ha nem akarnák megmenteni (a fideszék), mert nem hagynak senkit az árokparton. Aki nem fideszgeci azt belerúgják. Aki fideszgeci azt próbálják megmenteni. Milliós fizetés, nagykövetség burkina faszóban (és tettben).
colibri
Balog nagyon szégyellje magát és lehetőleg bújjon el a föld alá. Ő pont olyan ordas hibát követett el a pedofil kitüntetésével, mint novák a kegyelmével. Örüljön, hogy nem ő a KE, mert most duplán bukott volna. Hiába nyomta be orbánc református püspöknek, ő már akkor is egy bukott miniszter volt. Egy jellemtelen ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.