Török Gábor szerint tökéletes választás lenne.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát ha olyan lesz,mint pénzügyetlen miniszterként,akkor nyugodtan lehetne akár cápaeledel a bahamákon!Azt is túléné,mert a cápák inkább elmenekülnének a Aqua Worldokba!
balos
Hát ha olyan lesz,mint pénzügyetlen miniszterként,akkor nyugodtan lehetne akár cápaeledel a bahamákon!Azt is túléné,mert a cápák inkább elmenekülnének a Aqua Worldokba!
sokanvagyunk
A Pista bácsit, a Józsit meg a Sanyit még nem dobták be, tartalékok, addig is a Fidesz-irodák portáját őrzik.
kereső
Nem teljesen mindegy , hogy ki lesz? Hogy , hogyan hivják? Még akkor is NER huszár lesz, ha "ellenzéki" jelöltként / hack péter lmp-és mint hirlik mszp is támogatja/ ül fel a "trónra". Nem lesz egyéb, mint a maffia bábja- 2010 óta annyira amortizálta a fideSS az "elnöki intézmény" nimbuszát, renoméját, hogy lényegtelen az ország szempontjából a neme, és a neve is.
Ugyanis az ország teljhatalmú hűbérura, fejedelme orbán viktor- mellette senki sem lehet önálló, szuverén ,ahogyan a parlament az ő játszóháza, igy a parlament által megválasztott elnök is csak egy báb a szinházban.
Clavigo
Mivel tök hülye,,ezért mindenre alkalmas a Ner- ben...
Menőmanó
@kereső: Hack Péter egy vakhitű HIT gyülis, Német Sándor meg Orbán lekötelezettje. Vagyis Hack a
táplálékláncon az utolsó szem.
Aláírásra jó lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.