Fontos lépéseket tettek Svédország miniszterelnökével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Minden hülye maffiózó követelte, hogy járuljon a svéd miniszterelnök kézcsókra O1G elé!
Lemaradtam volna valamiről? Nem emlékszem arra, hogy itt járt volna, most meg arról pimpog a maffiafőnök, hogy mégis megszavaztatja a hülyéivel a Parlamentben még februárban?
Ezt akkor hogy? Leszarják a főnököt és mégis behódolnak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Minden hülye maffiózó követelte, hogy járuljon a svéd miniszterelnök kézcsókra O1G elé!
Lemaradtam volna valamiről? Nem emlékszem arra, hogy itt járt volna, most meg arról pimpog a maffiafőnök, hogy mégis megszavaztatja a hülyéivel a Parlamentben még februárban?
Ezt akkor hogy? Leszarják a főnököt és mégis behódolnak?
mackoka46
Egyszerűen nem értem, hogy veszélyeztetheti így az országot ez a szégyen teljes, hogy eddig húzta-halasztotta a Nato bővítést.
Béla333
Volt, hogy egy nap alatt ketten is hívogatták a svéd miniszterelnököt, hogy ugyan járuljon már O1G elé és fogadjon neki hűséget:
A Tarajos és az akkor még köztársasági elnöknek gúnyolt Kató is!
Oszt semmi? Nem jön... Leszarják a főnököt...
Hogy magyarázza ezt így meg a hülyemagyaroknak?
Nessy
Akad még kis hazánkban olyan naiv lélek, aki elhiszi, hogy kormányfrakció droidjai önálló döntést hozhatnak??
Ők azt a gombot nyomják meg, amit Kocsis Máté frakció vezetőjük mond, Orbán utasítása alapján! Innen tovább dajkamese híveknek, ez az egész kutyakomédia!
balos
@Maccska: Leszopód a putyin-pincsijét egyedül is,hogy a törődést értékelhesd!
Eladott Ország
@Maccska: Stockholm... Magyarország nem egyenlő Orbánnal! "Transzparenst vittek a svéd parlamentbe, hogy tudassuk velük: nem vagyunk egyenlők a Putyint szolgáló, most pedofíliával foglalkozó, álnacionalista, álkeresztény kormánnyal, amely akadályozza Svédország NATO-csatlakozását és ezáltal nagyobb biztonságunkat."
twitter.com/ZoltanKereszte2/status/1757784723680633169/photo/1
Eladott Ország
@KisTehen: Emlékeztető, Svédország elsőként fogadta be a magyar menekülteket 1956-ban.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/426183271_122124090278145491_6849755901804509184_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=FzeW3faRz2sAX-lTN_B&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBvk6OR00WPBn5bpEqzIghCY3VXinZ-qxHaKCNdMOU4nA&oe=65D6868D
Az USA megelégelte Orbán packázását – egyes magyar politikusok még a vagyonuknak is búcsút inthetnek! BEFAGYASSZÁK A MAGYAR POLITIKUSOK VAGYONÁT, ÉS KITILTSÁK ŐKET AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL!
pestibulvar.hu/2024/02/02/az-usa-megelegelte-orban-packazasat-egyes-magyar-politikusok-meg-a-vagyonuknak-is-bucsut-inthetnek/
Az Amerikai Nagykövetség közleménye a magyar parlament 2024. február 5-i, hétfői rendkívüli üléséről. ( Svéd NATO tagság ratifikációja)
twitter.com/usembbudapest/status/1753515413319647265/photo/1
Nem lenne muszáj megvárni, amíg az egész ország tönkremegy a nemzetközi utálat és a belső elmaradottság miatt ! Addig húzom az időt a svéd NATO csatlakozással, amíg egy ekkora nagy lófaszt nem tolnak fel a seggembe. Ráadásul Ikeás lesz, kismanók behordják, és odabent rakják össze, hogy sohase tudd kivenni!
twitter.com/juteszembe/status/1753833574883614964/photo/1
Lattmann Tamással (nemzetközi jogász) készült interjúban olvastam, hogy Magyarország nélkül is NATO-tag lehet Svédország. Az ezzel kapcsolatos szerződésben van egy passzus, ami lehetővé teszi.
justhpeter
Mindenféle jellem nélküli, primitív viccekkel tűzdelt hazudozás volt az egész beszéd.
Eladott Ország
Bartus László: Orbán nyakán a kötél. Frissítés: Az amerikai ultimátumra válaszul kormányülést hívott össze Sopronba, hogy ne kelljen résztvenni a hétfői rendkívüli parlamenti ülésen, ne kelljen szavazni a svéd NATO-tagságról. Csapdát állított az amerikaiaknak is azzal, hogy nem válthatják be a fenyegetést, mert a kormányülés megfelelő indok a halasztásra. Kérdés, hogy Amerika a provokációra hogyan reagál. Előbb-utóbb nagyon súlyos következménye lesz ennek.
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-nyakan-a-kotel/
Clavigo
@justhpeter: Kész csoda,,hogy a Kevlárkoca fel tudta olvasni...
Cherry
Barom, azt hiszi ő valaki...tesznek rád messziről retek...
Clavigo
@Béla333: 16.10. Kb. annyira jött el a svéd m. elnök,,mint amennyire a mi Kevlárkocánk látogatott el Ukrajnába... :):) Egy gyáva,hazug, szar patkány ez a Csávó,,semmi több.
RonaGyuri
A DÖNTÉST TAVASSZAL A PARLAMENT KEZDETI ÜLÉSSZAKASZÁBAN MÁR RATIFIKÁLHATJÁK, AMELY FEBRUÁR 26-ÁN VESZI KEZDETÉT.

???

megengedi nekik???
Pusztai
Nem értem!
Aszonta a geczi: nem tudja a képviselők mexavazzák-é, ugyanis a 135 bátora szavaz róla.

Akkor most elérulta magát: a 134 - Varga eltünt,- bátora a geczi parancsára mexavazza.
mexavazza???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.