– Az atlantizmus egyenlő az amerikai imperializmussal – jelentette ki Schiffer András. Ugyan elismerte, hogy jelenleg nem realitás a kilépés, de szerinte Magyarország biztonságának jövője nem az atlantizmus, hanem az európai kollektív védelem. Az OecoRing – Veszélyek kora: geopolitikai kihívások a Kárpát-medencében címmel rendezett csütörtöki vitán az LMP alapítójának vitapartnere Törcsi Péter, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány kuratóriumi elnöke volt. A vitaest során többek között érintették még a hanyatló Nyugat témáját, illetve azt fejtegették, vajon felsőbbrendű-e a zsidó–keresztény kultúrkör.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Jobb lenne egy Varsói Szerződés 2.0?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
„Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer.”

mondja Polonius a Hamlet II. felvonásában

Az mno.hu számol be róla, hogy Schiffer András, az OecoRing – Veszélyek kora: geopolitikai kihívások a Kárpát-medencében címmel rendezett csütörtöki vitán eresztette el magát, ajol az LMP alapítójának vitapartnere Törcsi Péter, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány kuratóriumi elnöke volt
Ilyeneket tudott mondani, hogy:
„Az atlantizmus egyenlő az amerikai imperializmussal ”, ezért „Magyarországnak hiba volt a NATO-csatlakozás”,
„Az uniós tagságunk is csak a gazdasági sajátosságok miatt tűnik megkerülhetetlennek”.
söt: „Miért gondoljuk azt, hogy az a kultúra, ami a mienk, magyaroké, európaiaké, az feltétlenül magasabb rendű, mint a más ázsiai, afrikai vagy éppen latin-amerikai kultúrák?
”!
Sakk Matt
Siffer, komcsi buzi vagy!
Rohaggyá meg!
Pusztai
@simmering73: engem határozottan nagyon taszít kezdettől fogva, de van néha egészen meglepően jó meglátása, - ez most nem az,- a fidesszel szemben is!!
Qqberci
Jobb lenne egy Varsói Szerződés 2.0?...
Sámannus
Túl sokat mutatnak tégedet az ATV-n baszkikám, biztos pumpálják bele a pénzt, mint a feneketlen dézsába. Te büdös szarházi mi az kurva életnek pofázol te olyasmibe, amihez figod sincs. Vagy olyan jől érezted magad a gulágon, mert leszophatod érte ezt a büdös zsivány társaságot?
kereső
Neked meg "hiba volt" megszületned, csak a selejt emberek számát gyarpitottad.
Sámannus
@Qqberci: Azzal hőbörgött az MDF is, hogy mi tettünk javaslatot annak a megszüntetésére is. Az orosz bosszú még ezért is neheztel hazánkra. No de Schifernek azért van teli bő nyállal a szája, bárkit bármikor kielégíthessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.