Az Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért tüntetés végén a szervezők adománygyűjtésbe kezdtek. Még nincs vége, de már most jóval meghaladta a várakozásokat.

Szembesített a valósággal a pénteki tüntetés egyik szervezője – Erre még ők sem számítottak

A pénteki tüntetés szervezői. Fotó: Instagram/osvvath_zsolt

Elképesztő! És hol van még a vasárnap éjfél!– kezdte legújabb bejegyzésében Szabó Márton, az Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért névre hallgató megmozdulás egyik kezdeményezője, majd hozzátette, hogy a pénteki tüntetésen elindított társadalmi összefogás keretében összegyűjtött felajánlások összege már átlépte a 100 millió forintot is: szombat este 10 órakor a számláló már 107,3 millió forintnál tartott, és még egészen február 18-a, vasárnap éjfélig várják az adományokat.

Az adománygyűjtés minden várakozásunkat felülmúló sikere arra sarkall minket, hogy ne csak egy-egy bajbajutottnak segítsünk, hanem a befolyt összegből egy programot indítsunk a rászorulók támogatására

– írta Instagram-bejegyzésében Szabó Márton, az egyik szervező.

Az adományból szakellátásból kikerült fiatalok tartós lakhatását tudják biztosítani. Egy fiatal lakhatásának biztosítása nagyjából 25 millió forint.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabó Márton (@akkoriscsokker) által megosztott bejegyzés

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem láttam, hogy az évértékelőn gyűjtöttek volna a rászoruló állami gondozott fiataloknak-meg senkinek se.
Megemelem a kalapom a szervezők előtt! Minden elismerésem. Azoknak is akik kint voltak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Nem láttam, hogy az évértékelőn gyűjtöttek volna a rászoruló állami gondozott fiataloknak-meg senkinek se.
Megemelem a kalapom a szervezők előtt! Minden elismerésem. Azoknak is akik kint voltak!
rücsü41
Mert akik az évértékelőn megjelentek a fogukhoz verik a garast, nincs bennük segítő készség és empátia a bűncselekmények áldozatai iránt,csak a harácsolási készségük fejlődött a tetőpontig, pedig amelyet csak a vezető beosztásuk segítségével a magyar állam segítségével tudtak elkövetni, és a magyar államban sincs annyi erkölcs, mert ez már Orbán hatásos közreműködése miatt már diktatúra hogy ha működése közben valakit sérelem , kár ért annak kártérítést fizesen , önként és dalova!
telegdilaci
@Aki Én:Gratulálok további sok sikert kívánok a sikeres csapatnak,valahogy erre a Tüntetésre önszántukből mentek el az Emberek a Miniszterelnök év értékelőjére viszont Buszokkal terelték össze a Bírkákat,hogy legyen közönsége,akik végig bírják hallgatni a bődületes baromságait!
Eladott Ország
Ez még a holdról is látszik! Budapest népe tüntet! Ide országos tüntetés kell, lezárni az utakat , megtagadni a munkát a fontosabb helyeken. A fidesz csak az erőből ért! Anno a taxisblokádnak sikerült, a vidékieknek is össze kell fogni ha akarunk valamit! Dagadt lökött disznót ki az ólból, mert csapatával mindent felzabál !
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417413677_680875844201615_6066136520049188664_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=PwZYTDuJXG4AX_j4haU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCmr0Czx0XVNNWHXz7CKrxEGaNDsrvAjjRzrYihwqrkdg&oe=65D5E5BE
Te vagy a Viktor a vírus...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417404663_680875507534982_9037522728308666050_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=cAadqevyAsIAX-zM-bd&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD5TITv_D5JEBiL6kDWQOjOw5835yQh-Xa-DUZWuHw8lA&oe=65D5CA04
verőce21
a legszebb Edina hogy kikérte magának a beszédében, hogyan bántak Curtis anyjával... :)
Horizont
@verőce21: Mert az nem Curtisról szólt, hanem bárki anyjáról is. Ez volt neked a lényeg? Bravó.
Curtis egy fos ember.
Csizmás Kond
...kiállna az áldozatokért...már 11 éve hogy a történet folyik, miért csak most jutott eszükbe ?...mert nem az áldozatok a fontosok hanem a politikai fordulat...
Aki a politikai előnyét áldozatok árán harcolja ki az bűnösebb az áldozatok meggyalázóinál.
verőce21
@Horizont: Nemcsak Xopott, de Curt is...! :)
Horizont
@Csizmás Kond: Édes istenem tényleg ennyire hülye vagy és képtelen vagy megérteni ezt az egészet? Neked se a megerőszakolt kisfiúk a fontosak hanem hogyan védd a fideszt.
Hiába jelentették, eltussolták. Csak akkor lett "ügy " belőle amikor az a szegény fiú a vonat elé ugrott. A kegyelmi szart nem hozták nyilvánosságra egy olvasó fedezte fel véletlenül a Kúria ítéleteinél. És így robbant a bomba. Na akkor mi a f@sz bajod van tulajdonképpen?
justhpeter
Pontosan ezért nem kellettek oda pártok.Ez egy valódi civil parlament volt, ami véleményt nyilvánított a kormányzatról és a NER-ről.
Tibor95
Tipikus baloldali álszentek.
Egész évben szexualizálják gyerekeinket. Iskolákba faszos, szoknyás, nőnek átoperáltatott férfiakat raknának. Mert milyen jó a másság.
Nyomják ezt a woke szarságot.
És ők beszélnek gyermekvédelemről...

Ugyan ez volt a tüntikéjükön is. Elhintették a békés felvonulást, de a háttérben ismét rendőrökre támadtak.

Ahogy, már itt többen is felemlegették:
Elmentek ti az anyátokba. Baloldali külföldi érdekű hazaáruló söpredék!
csak úgy....
a fideszes érzelmü efftársak még a sancho panza szamaránál is butábbak! :)
Eladott Ország
" Kellene már egy jó nagy tüzet rakni. Le kellene már dobni azt a bizonyos láncot, ami soha nem csillogott olyan szépen, mint a kard. És Isten! Adynak igaza volt.

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:

Veréshez szokott fajta,

Cigány – népek langy szivű sihederje,

Verje csak, verje, verje.

Ha ezek után, ami a Hősök terén történt, megint cserben hagyjuk saját magunkat, akkor semminek nincs értelme. Egy disznóólat nem lehet szmokingban kitakarítani. Egy disznóólban szaros lesz az ember tetőtől talpig, de az a jó hír, hogy utána át lehet öltözni és meg lehet mosakodni. "
Horizont
@Tibor95: te biztos, hogy normális vagy? Nem tudom hányadik néven jössz ide pofázni de kár. Húzz a picsába el.
Eladott Ország
@Tibor95: ma, 10:20 ♂ Milyen tüntetést szervezett a fidesz 2006-ban?! Ki is hozatta haza Kaletát Peruból, hogy ne rohadjon meg valamelyik dél-amerikai börtönben?! Ki is titkosította 10 évre az ügyet?! Ki is az álszet, rohadt fideszes szarzsák, gané!
„Akármi következik is: azokkal szemben, akik mindezt kitervelték és végrehajtották, akik a magyarság becsületét e szörnytettekkel beszennyezték...nem kell a végén érzelmesnek lenni” ( Mátrai Sándor)
twitter.com/janos_hary/status/1675049486412922880/photo/1
magyarigeza
@Eladott Ország: Pedig igaza van. Háborúval úgy szintén. Orbán Viktor egyelőre sikeresen kerülte el a balliberálisok háborús pszichózisából eredő emberáldozatokat.
Nekem a liberális Soros emberei tűnnek erőszakos veszélyes embereknek. Nem az európai natív lakosságot képviselik.
Orbán Úr: Család, házasság, összetartozás, béke. Miért olyan nagy baj ez?
Pusztai
Talán elég lenne a sperma életútját megnézni, első kezdeti kommunikációját megfigyelve mit mond ma.

...Komcsi bölcsőbe születve, kb 30-35 éves koráig komcsi-szocialista elveket vallott, majd önmaga és addigi elvei ellen fordult amikor a Parlamentbe bejutva - csak listán, fidesz vezérként, egyénileg sosem jutott be, - megcsapta a mézesbödön illata, rájött minél jobban a hatalom felső részén van annál többet markolhat, lophat, vagyonosodhat.
.. Ez lett a cselekvéseinek a döntő mozgató rugója, semmilyen eszme, elv nem befolyásolta, mert azt aszerint hajlította ahogy a híveit legjobban befolyásolni tudta.

-- Így lett komcsiból Soros támogatott liberális, majd horogkeresztény náci, mára egy klepto és cezaromániás szociopata elmebeteg diktátor. Pandémia és eü kezelése okán elérte a tömeggyilkos kitüntető címet is, megfejelve, jótevőjét hátba szúrta.
-Szerencsére a diktátorok sorsa meg van írva!!!

...Az mindent elmond amit pávatáncakor mondott amikor államcsőd közelben visszahívta 2011-ben az IMF-et,-
-"Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit cselekszem!":
--Most brüsszeli szankciózik, minden baj oka, eközben mind a 11-et megszavazta, itthon egy rakat FIDESZ SZANKCIÓT VEZETETT BE - de brüsszelezik,- AMI A GAZDASÁGOT ERŐSEN VISSZAFOGTA.
...A hernyóbáb felrepedt és felszállt a magyar történelem legnagyobb legártalmasabb gazembere.

Komcsi volt élete felében, most komcsizik, 6x bukott és ő bukottaz mást, ...stb.,
9 évig a LIBERÁSLIS INTERNACIONÁLÉ ALELNÖKE VOLT, azaz inernacionalista mára nemzati nacionalistának hazudja , Illiberálisnak mondja magát, közben naponta köpi magáT és az országot szemen.
MIRE ESKÜDÖTT FEL EZ A GAZEMBER???

Így harcot a komcsik ellen az utcai harcos geczi: www.pestiriport.info/WebArticleShow.aspx?AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika&LN=Hungarian
Pusztai
Vagy 12 éves írásom nagyon aktuális!!

". a fidesz kisegyházat verbuvált, Ocsmány Vigyor a pápa /keresztapa/ MO-t sajátjának tekinti, népet alkalmazottainak, a kincstár saját házipénztár, NAV és többi erőszagszervezet a magánhadseregük amit mi fizetünk, nem tizedet hanem 50%-ot szednek-fizetünk, amit ellopnak megideologizálták: amit a komcsik meghagytak az a miénk, - a röhej fideszmag mind komcsi eléletű, és ők komcsiznak, -
...Szentháromságuk: LOPNI, CSALNI HAZUDNI! s a fidesz fényre derül.
--Az ellenzék meg asszisztál, hathatósan támogatja a fideszt ezzel az impotens álellenzékiséggel.
2002 után a fidesz rájött: agymosás kell, alapja nacionalizmus és gyűlölet mások ellen, még ha magyar is de nem fideszhívő, ehhez média kell gründoltak és 2006 után beindult a nagyüzem, a mai ellenzék hatalmon is segghülye volt ellenzékben ráduplázott.

...Képtelenek kezelni a fidesz mocskos kommunikációját, mert hülyék ehhez, és a fidesz alkalmazza:
VÁLASZTÁS EREDMÉNYE 90% KOMMUNIKÁCIÓ, 10% EGYÉB. PL IDŐJÁRÁS FOGFÁJÁS, STB.
Amíg ez az ellenzék nem tér magához addig a fideszhazugság és lopással való gazdasági alapon nyugvó erőfölény mindent letarol.
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
jesz
Hajrá Edina! Te vagy a legjobb! Puzsért kerüld!
Csizmás Kond
@Horizont: ...most erre ismét mit mondhatnék...nem változtál értelmi alapon, neked a fakanálról is a fidesz jut az eszedbe.
...és hogy mégis legyen némi elképzelésed az egészről, hol hangzott el, hogy a kisfiúkat a fülüknél fogva kellet odacipelni az igazgató faszához ?...önként mentek legyen az egymás biztatása vagy bármi...és ha tényleg annyira nem tetszett volna nekik akkor nem ismételik meg az esetet.
Persze a bűn az bűn marad, viszont ha csak egyoldalból látjuk a dolgokat akkor ugyanolyan egylövetűek leszünk mint te.
Egy 13 éves gyerekkel felnőtt semmilyen okból vagy körülményből nem szabad szexuális kapcsolatot kialakítania viszont egy akkora gyerekeknek már van annyi sütnivalója hogy tudja mit csinál, jelentheti, orvoshoz mehet stb hogy kiderüljön az igazság és legtöbb azért nem teszi mert valamilyen hasznot lát benne...és ez az amit valamiért senki sem akar figyelembe venni.
csak úgy....
A pedofil ügy, amely mindent megváltoztatott Amerikában
www.youtube.com/watch?v=GVgk3Bvldeo
az 0rbáni neoliberális magyarországon elképzelhetetlen az a büntetés egy pedofillal szemben,amit larry nassar kapott megérdemelten!
csak úgy....
@Csizmás Kond: csizmás,te egy ócska buta féreg!
Csak Norisz és senki más
@Horizont: Nem is kell nekik (lakásra) gyűjteni! 18 éves korukban egyben megkapják az addig összegyűjtött családi pótlékok összegét egyben! Aki családban nevelkedett, az sem indul jobban az életbe!
Mostantól 1000 ilyen marok nyúlik majd ehhez a szervezet felé, hogy ha ő kapott, én miért nem?!
De ha már itt tartunk: komoly összeg az a több mint 100 millió forint, ezt egy alapítvány számlájára kellene befizetni, aki célzottan segít fiatal házaspárokat, akik mindketten állami gondozottak voltak! Nem feltétlen lakásvásárlással, hanem eszközökkel, gyermekszületésnél pedig az akkor felmerülő költségekbe való hozzájárulással! Így többen kapnának ebből...
Károly77
A fenti képen majd mindegyik CIA ügynök kiállt már a pedofilok mellett az elmúlt években.
Pártjaik btq+ zászlókat és női rucis agybeteg férfiakat szabadítanának gyerekeinkre az iskolában.
Igazából én sem értem mindig ezt a balliberális kutyacsürhét. Ami biztos a sorozatos lebukásaik, pénzlopásaik miatt: Félre beszélő, hazudozó, korrupt hazaárulók.
Horizont
@Károly77: te kissé elmebeteg vagy azaz simán hülye és ekkora baromságot honnan szoptad te nagyon szerencsétlen.
namihami
Egy hét, két-három fideszes szófosó és kiderül, hogy ezt a gyűjtést is a Fidesz és Orbán szervezte és kezdte. (lásd pl ukrajnai menekültek)
A libsik csak megint el akartak egy bölcs Orbáni kezdeményezést lopni!?!?!?
Horizont
@Csak Norisz és senki más: Nem adok igazat neked. Amúgy egy alapítványba lesz fizetve .
És nem lehet összehasonlítani egy állami gondozásból kikerült 18 évest egy családban élővel.
El tudod te azt képzelni amikor nincs kapaszkodó nincs senki és egy normális családban élőt akit szeretnek támogatnak. Nem minden a pénz.
Horizont
@Csizmás Kond: 11:55
Na most szó szerint hányingerem lett tőled. Neked halványlila fingod sincs milyen egy ilyen gyereknek intézetben élnie. Kiszolgáltatottan. Menj a francba.
Horizont
@KisTehen: mama az anyád picsája nem én. Kopjál már le rólam keress fel egy pszichológust, mert nagy a baj ott abba a satnya fejedben. Ja és még mindig nem tisztáztad, hogy leszázalékolt vagy -e esetleg munkanélküli vagy nyugdíjas vén fasz. Mivel napi 24-ben itt baszod az eget.
Csak Norisz és senki más
@Horizont: Nem foghatod élete végéig a kezét!!!
Horizont
@Csak Norisz és senki más: Hát egy 30 évesnek már nem is kell de egy 18 évesnek akinek nincs senkije. A kezdésnél. Én nem tudtam venni a 3 gyerekemnek lakást sőt milliókat se tudtam adni, de mindig számíthattak rám, mellettük álltam szeretettel.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nincs...viszont az nem azt jelenti, hogy ha rosszat tesz azért nem kell bűnhődnie. Amikor tizenévesek halálra kínoznak öregeket, megtámadnak az utcán időst, fiatalt, mikor tizedszer is megszökik az iskolából stb akkor is bánthatatlanok mert tizenévesek mert intézetiek, mert védtelenek ?...te csak fújod a pártpropagandát és sosem gondolkodol csak köpködsz arra aki nem a te álszent nézeteidet vallja.
Aki bűnt követ el, legyen az idős vagy fiatal büntetést érdemel, aki belemegy egy bűnös viszonyba az is bűnös és büntetést érdemel mert ha nem büntetik nincs neki határ, sőt nem fél elkövetni ugyanazt máskor is. Akinek van esze szexuális akármit elkövetni annak legyen esze arra is hogy az felelősségrevonással jár különben csak lovat adnak alája.
Csizmás Kond
...éshamár így belemelegedtünk nézzük meg kik pártolják a buzidivatot kik vonulnak a vonaglókkal, kik szimpatizálnak velük...mert ugyanazok védik most az áldozatoknak nevezett tiniket, holott ők azok akik helyeslik a mocskos szexet a feslettséget, és bátorítják a fiatalokat a mindenféle mocskos szokásra...szégyelljék magukat.
Horizont
@KisTehen: hahahahahahahahaha szegény kis szerencsétlen Propeller hülyéje ...
Horizont
@Csizmás Kond: Úristen te annyira hülye lettél és szemét is nincs veled miről, kiről beszélgetni.
Ott van a tehén ő a te szinted.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha nincs akkor ne beszélgess...de ha már beszóltál, te amikor valami csínyt követtél el, hogy fogadták a szüleid, a tanáraid, a barátaid...?
balos
@Csizmás Kond: ha 1 ilyen köcsög buzicsicska kérdezi akkor nézzen előtte tükörbe,mert a szája helyén a lik szarik!
mekkelek
@Csizmás Kond: Bakker buzidivatozhatsz itt, de nézd már meg ki írta a gránitszilárdságú alaptörvényeteket, kik tüntették ki a pedofilt, menekítették haza a másikat Peruból és adtak kegyelmet a pedo segítőjének? Aberrált pedo simogatók… teljhatalmú vezíretek két nő szoknyája mögé bújik a felelősség elől.
A közpénzen eltartott megafonos csürhe mit tett bárkiért is?
Csak Norisz és senki más
@Horizont: Helyes! A te gyerekeidből ember lett!
jáger laszló
Nemcsak a fidex gondolkodás mód létezik!!!
Van aki másként képzeli az életet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Horizont
@Csak Norisz és senki más: Igen!! Nagyon is. De pont ezért sajnálom szerencsétlen állami gondozottakat, nincs kapaszkodójuk, nincs háttérországuk. Nincs aki szeresse őket.
Csak Norisz és senki más
@Horizont: ... s ezt a szeretetet most valaki pénzzel akarja kompenzálni!
Horizont
@Csak Norisz és senki más: Hát igen , jobb híjján. A kormány se törődéssel, se pénzzel, se kapaszkodóval.
Nanya
@Csizmás Kond: Tyhű ! Az áldóját nekije ! Te osztán vagy egy faszagyerek,akarom mondani egy idiota macska !
Na ne baxszá' má' meg!
Hülyegyerek ,nehezményezed ,hogy ezt Himalája nagyságú förtelmet amit elkövettek nyilvnánosságra hozta,hozták ?
He?
Nem sül le pofádról a szaros bőr?
Csizmás Kond
@Nanya: Azon kívül, hogy a cigány takonykodás a ti oldalatokon már családi hagyomány, és azt a mocskot amit otthon felszedtek itt okádjátok ki valakire, elmagyaráznád hogy mire válaszoltál vagy írtál nekem ebben a cikkben ?
Nanya
@Csizmás Kond: a cigó te vagy ,meg a gazdád!
Csizmás Kond
@Nanya: ...cigány az aki annak születik...és az is az aki bár genetikailag nem az de a viselkedése, életformája szokása , megjelenése és civilizációs kapcsolattartása megeggyezik a születettel...tehát te az vagy, mert olyasmiért basztatsz mást amit amúgy te sem élsz át de valamiért úgy érzed, hogy az a te jellemed. ilyen a pártoskodás, amiből soha semmi érdemed nem születik ha más nem azon a véleményen van, de te a megszokott berögzött maradi, szűklátókörűnek civilizálódott értelmeddel azért baszakodsz.
Nanya
@Csizmás Kond: büccs cigány vagy ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.