A Fidesz közismerten atlantista politikusa kapott hideget-meleget a kormánypárti kommentelőktől – írja a Népszava.

Hiba a Fideszes erőtérben – Az oroszokat bírálta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke: Navalnij halála korunk botránya! Újfent egy oroszokat bíráló bejegyzéssel jelentkezett az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke.

Németh Zsolt rövid és tömör bejegyzésben osztotta meg véleményét azzal kapcsolatban, hogy egy szibériai börtönben életét veszítette Vlagyimir Putyin ismert kritikusa.

Alekszej Navalnij halála korunk botránya! Isten nyugosztalja!

- fogalmazott.

Ezzel ő az első fideszes politikus, aki állást foglak az orosz ellenzéki vezető haláláról.

Németh Zsoltnak nem ez az első olyan bejegyzése, amiben sikerül a Fidesz szavazóit felháborítani, de minimum megbotránkoztatnia. 2022-ben Ukrajna lerohanása után pár héttel azt írta ki, hogy

Ruszkik haza!- amire válaszul a kommentszekcióban elszabadult a pokol.

Forrás: Népszava

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Sámannus: Ahogy szorul a "hurok" egyre több szarzsák átszáll az Európába menő vonatra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Jáj zsoca neked csak mokkás kanállal szabad szart zabálni ez megüli a gyomrodat és hidegre tesznek.
balos
@Sámannus: Ahogy szorul a "hurok" egyre több szarzsák átszáll az Európába menő vonatra?
Peller Anikó
@balos: Nagyon rezeg a léc, remélem valaki leveri végre. Egymásnak estek a gecik, közeleg a vég, hervad a narancsvirág. Összedől a hazugságdominó. A lengyelek már megelőztek minket. A románok is, már régebben :))

Viktor, vár trgoviste, de ez nem a vár.
Dr. Proktor
Nincs itt min csodálkozni, az FSZB tisztek, altisztek és csókosaik köztünk vannak...
Toller Béla
@KisTehen: Miért ? Szerinted családja körében van és boldogan él ?
Menőmanó
@KisTehen: Mi ebben a hazugság gyökér? Ott van a faszbukkon.
kereső
Miért is szólalna meg akár orbán, akár druzsba pjotr- egy orosz ellenzéki halálának ügyében? Hiszen eggy évvel ezelőtt a magyar kormány volt az, amely nem volt hajlandó aláirni azt az eu-s nyilatkozatot, amely Navalnij fogvatartásának körülményei miatt tiltakozott volna. És, akkor azt mondja a druzsba pjotr, hogy nekik putyin nem "barátjuk". Az lehet, de hogy mára egy gyilkos. egy véreskezú terrorista lába kapcái- kiszolgálói lettek, az hétszentség.
Sámannus
@balos: Nem sietnek annyira, mert az oroszok áttörték az ukrán frontot, arra számitanak, hogy putler magmenti őket. De jaj putlernek úgy remeg a keze, hogy a faszát is kiverheti véle. szerintem hamarosan átvált az árnyékvilágba, magára hagyva a csüngőhasút, és káoszba döntve az országát.
balos
@Sámannus: Remélem,azt még megérem!Bár ,ha a nemzethy maffiuk lebuknak akkor a sibolt pénz elég lesz ezer évig a csalárdjuknak a Baha-mákon!
WACHTLER ERVIN
Birkáknak kelet felől szól a kolomp, de kezdenek nyugat felé tekingetni.
balos
@Peller Anikó: Ezek azt élvezik,amikor a szart egymás szájába eresztik,mert az olyan úrias!Nem véletlen,hogy egykor szinte minden úr tetvesedett!Ragadt rájuk a szar is,akárcsak a fideSSesre!
justhpeter
Németh Zsolt még úri módon fogalmazott.
Péter2
"Ruszkik haza!- amire válaszul a kommentszekcióban elszabadult a pokol." Megmozdultak a kommunista moszkovita fideszesé avanzsált hívek, buta emberek kb tezi ki a fidesz tábor felét , akiket le tudott magáról szakítani a baloldal 1991 után, avval , hogy szakítva a kommunista elvekkel, nyugati lett a szemlélet és az irányvonal !
Sámannus
@balos: Ha putlerék átverekednék magukat az ukránokon, ezk a mieink olyan fegyverekkel várnák, hogy nem tudnának visszalőnni, mert selejtes cseh fegyvereket gyártottak le Eze a tojásfejű hamiskártyás miniszterünk kedvesen benyalint nekik miután lekaszabolnak minket Ha kárpátaljára érnek érzékenyen kinyalhatják a picsájukat, és örömmel futnak világgá, mert nekik már nem lesz itt dolguk.
Dr. Proktor
@Sámannus: Lehet hogy a fegyver szar, de a pénz ami kijött belőle a k...ára jó!
Sámannus
@Dr. Proktor: A magyar hadsereg ellátmányára ez hagyományosnak mondható. A saját fegyver a laggyilkolóbb, de a terekek is lehuggyoznak bennünket, de a hamiskártyások mindig jól járnak.
balos
@Sámannus: A háborúban,mindig az nyer aki a legkevesebb "befektetéssel"a legnagyobb nyereséget teszi az üveg zsebébe!Lásd a csúti gecit!
túszulejtettország
Nem kell bedölni ezeknek! Ez is a propaganda része.Ez a figura közvéleményt kutat. Ha a hívek részéről negatív a visszhang
akkor a rogán művek hozzájuk igazítja a stratégiát. Így uralkodva mindig meg van a többségük a választásokon.
Billibácsi
@balos: A rendszerváltáskor az mszmp tagságának legalább 90 százaléka eltűnt egyik napról a másikra. Lehet majd hasonló lesz most is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.