A magyar kormány az utolsó, amely nem szavazta meg a svédek csatlakozásást, a kormányzati érvek között az is szerepelt, hogy a kabinet támogatná a tagságot, de a Fidesz-frakciónak vannak kétségei.

A Fidesz-frakció támogatja Svédország NATO-csatlakozását

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője a Facebook oldalán osztotta meg azt a levelet, melyben arra kéri az Országgyűlés elnökét, Kövér Lászlót,

hogy az idei év első tavaszi ülésén, február 26-án szerepeljen a napirendek között a Svédország Nato-csatlakozása, melyet a Fidesz-frakció támogatni kíván.

Orbán Viktor a hétvégi évértékelőjében azt mondta, hogy a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásához már csak néhány lépés hiányzik.

Forrás: 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amerika elveszi a vízummentességet, ha Orbán nem szavaztatja meg a svéd NATO-csatlakozást. MAGYARORSZÁG TÉTLENSÉGE AZT KOCKÁZTATJA, HOGY VISSZAVONHATATLANUL MEGSÉRTI KAPCSOLATÁT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKKAL ÉS A NATO-VAL”. A diplomácia nyelvén ez nagyon súlyos kijelentés: „visszavonhatatlanul”... Ha Orbán ujjat húz a világ legnagyobb gazdasági, katonai és kulturális hatalmával, mert nem tesz eleget a szövetségből fakadó kötelezettségeinek, ha Amerika ellenségeit segíti, azzal Magyarországot a perifériára sodorja és rendkívül súlyos helyzetbe hozza. Orbán a világ legostobább embere, ha a világ elsőszámú szuperhatalmát akarja ugráltatni. Orbánnak ehhez nincs joga, nem kockáztathatja magyar állampolgárok vízummentességét, amerikai kapcsolatait. Nem teheti függővé Magyarország érdekeit önmagától. Orbán nem játszhat Magyarország és a magyar emberek sorsával, a személyes hiúsága miatt. Az orosz érdekek védelmében különösen nem, mert az még a Btk. szerinti hazaárulásnak is minősül.
nepszava.us/amerika-elveszi-a-vizummentesseget-ha-orban-nem-szavaztatja-meg-a-sved-nato-csatlakozast/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ábel
Szigorúan Orbán parancsa szerint támogat, vagy nem a fidesz frakció.
Billibácsi
Nocsak! A kemény tökű frakciótagok rájöttek, hogy elmentek a falig? Tegyék már helyre magukat, ne akarja az egér csicskáztatni az elefántot!
namihami
Ismét bemutatott a Fidesz&co egy veretes példát arról, hogy miért kell őket tisztelni!
Masszívan hülyét csináltak magukból! Nem volt túlzottan megerőltető feladat!
teuton
@Philip Marlowe: Na ugye analfabeta! A potrohos kolostormalac gazdad megint hazudott! Megis MO lett az utolso, de csak azert mentek most bele, mert a svedek belengettek, hogy a Gripenekhez alkatresz is kell, az USA meg hangosan elgondolkodott a vizummentesseg eltörleseröl... Igy aztan nagyon gyorsan tamogatasra talalt az alairas...
túszulejtettország
Köhögött a bolha, nagynak akart látszani, miközben csak egy bolha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.