A Momentum közzétett egy videót, amelyen Orbán Viktor és a bicskei pedofil igazgató egy színpadon szerepelnek. A felvételen az látszik, hogy a szomszédos Felcsútról érkező miniszterelnököt nagy szeretettel fogadták Bicskén. Ő maga pedig készséggel kampányol Kelemen Andrásnak, az akkor MDF-es, később fideszes országgyűlési képviselőnek, aki a polgármesteri címre pályázott és listavezetőként Vásárhelyi Jánost is bemutatják a közönségnek Orbán felszólalása előtt. 

Orbán Viktor a bicskei pedofil igazgatóval egy színpadon állva akadt ki azon, hogy "köztörvényes bűnözőket kihozhatnak a börtönből a választások után”

Tompos Márton, a Momentum alelnöke szerdán közzétett a Facebook-oldalán egy 2002-es videót, amely Bicskén készült az őszi önkormányzati választások előtt. A rendezvényen a nem sokkal korábban megalakult Összefogás a Városért 2002 Egyesület önkormányzati képviselőjelöltjeit mutatták be az érdeklődőknek.

Ennek az egyesületnek a listavezetője volt V. János, a bicskei gyermekotthon akkori igazgatója, aki a bicskei szervezet listavezetője lett a 2002-es önkormányzati választáson. 

A Momentum által közzétett felvételen Orbán Viktor személyesen kampányolt az egyesület mellett, és ennek apropóján mondott beszédet a bicskei rendezvényen, amelyen mögötte, az első sorban ült V. János.

Orbán a színpadon állva azt mondta:

Ma a szabadságot elsősorban az fenyegeti, hogy megengedhetővé vált Magyarországon, hogy köztörvényes bűnözőket a választások után kihozzanak a börtönből

Tompos Márton a Facebook-posztjában megjegyzi:

Fontos itt elmondanom a forrás neve nélkül, de biztosan tudom, hogy az igazgató azért hagyta ott az előző munkahelyét, mert szexuálisan zaklatott egy rábízott gyereket. Abból nem lett jelzés, csak egy szülő jelezte, hogy ez történik a gyerekével. János inkább távozzon csendben, csak hogy ne legyen ügy, ne legyen botrány. Ezután helyezkedett el a bicskei gyermekotthonnál 1990-ben. Orbán 2002-ben mégis egy színpadra állt vele.

Tompos szerint a videó egy újabb egyértelmű jele a „fideszes kapcsolatnak, ezúttal már magához, Orbán Viktorhoz is".

A 2002-es kampányeseményről valaki készített egy videót, amit most eljuttatott a Gulyáságyú Médiának is.

V. Jánost 2019-ben a Győri Ítélőtábla jogerősen nyolc év fegyházra és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte a gondozására bízott gyermekekkel szemben elkövetett szexuális bűncselekmények miatt.

Forrás: 24.hu, 444

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Maccska: no mondjad gyökérfajzat, mi a kamu a cikkben..?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Itt még slank volt, de csúnya, és a beszédén erősen érződött a pallérozatlanság és a hatásvadászat. Az akkori állapotához képest annyi változott, hogy kívül-belül óriási súlyt cipel, amik fel is emésztik.
Pálinkás Pál
@Maccska: no mondjad gyökérfajzat, mi a kamu a cikkben..?
csak úgy....
viktor a pedóval egy színpadon, ez sok mindent elárul a nagy gyerekvédöröl!
akkoriban még lipsi volt ,mára már neoliberális lett és dagadt! a sok lopás,hazudozás torzítja a testet és szellemet!
Sakk Matt
Semjén: "az szavazzon a liberálisokra, aki szeretné, hogy "a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze""
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:58
Szerintem is 2010-es fidesz győzelem után lett pedofil amikor a szintén zenész semjén megkérte rá.:)))
csak úgy....
@Maccska: aki ma pedó az 22 éve is az volt! - ezt neked tudnod kéne,hiszen ebben a témában te profi vagy!
kulabombaafityiszre
@Maccska: Serdülőnek látszik a képen?
"A pedofíliára jellemző gyermekek iránti szexuális érdeklődés a serdülőkor környékén jelenik meg, majd az élet során stabil marad."
hu.wikipedia.org/wiki/Pedofília
Pálinkás Pál
@Maccska: de a cikk nem erről szól, hanem erről..." hogy megengedhetővé vált Magyarországon, hogy köztörvényes bűnözőket a választások után kihozzanak a börtönből "..mondta az általad imádott csüngőhasú kevlárkoca...ennek tükrében a két ribi miért is nem lesz elszámoltatva,a pedopüspökkel együtt..?
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike,neked mindenre van valami gyogyi magyarázatod? :)
balos
@Philip Marlowe: Hát ha 1 doktor mondja!Bár a papírod már lejárt 50 éve!
balos
Minél több vaj van egy nemzethy csicska fején annál jobban megvezethető!Ráadásul,ha még családos is akkor jöhet a habzsi-dőzsi!
KisTehen
@Sakk Matt: cikki lenne dobrev számára, ha kiderül :)
Cherry
Az egész élete egy nagy mocskos hazugság, hogy nem viszi el az ördög az ilyen aljas patkányt...
Pálinkás Pál
@Őrnagy: kinek a főnöke ,szaros..?...nálam 2006-ban kiesett a kosárból, amikor puhapöcs volt a csürhétekkel...
Sakk Matt
@KisTehen: Szóval pedofil a Putyler.
csak úgy....
@Őrnagy: senki sem vádolja a gurutokat ezért, te gyagyás ! itt csak kiröhögés esete forog fent!
rücsü41
Az nem zavarja Orbánt hogy a választások előtt meg szintén köztörvényes bűnözőket akiket még nem lepleztek le, választanak országgyűlési képviselőnek , polgármesternek , stb.Az sem zavarja, hogy "Ámerikában" meg olyan elnök jelöltet támogat akit nem régen ítéltek el bűncselekmények miatt, és ki akarják zárni az elnöki választásból.Az hogy nem ítéli el hagyján, de hogy még támogatja is a bűnözőt, az azért már mindennek a teteje!Tudom hogy az USÁ-ban mindenki lehet elnök , akit éppen elítéltek is, de azért hol marad ilyenkor a sokkal magasabb erkölcsi érzék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok