Jakab Zsófia ismét fontos feladatok kapott: a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztos lett belőle.

Miniszteri biztossá nevezte ki Nagy Márton Orbán Ráhel barátnőjétMTI/Kovács Tamás

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter február 15-től kezdődően a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Jakab Zsófiát – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel.

A kreatívipar világszerte a gazdaság gyorsan fejlődő és gyorsan bővülő ágazatának számít, amely a növekedés egyik motorja – írták. A tárcavezető a közlemény szerint a gazdasági növekedés helyreállításával és a fenntartható, dinamikus mértékű 4 százalékos GDP bővülés elérésével összefüggésben a miniszteri biztostól elvárja, hogy tárja fel az iparág fejlesztésének lehetőségeit, tegyen javaslatokat a növekedési potenciál kiaknázására, az ellátási láncok hatékony fejlesztésére, továbbá a nemzetközi jó gyakorlatok alkalmazására.

A miniszteri biztos ehhez kapcsolódóan felel többek közt a kreatívipari ágazati és vállalkozásfejlesztési programok megtervezésének és végrehajtásának koordinációjáért, a nemzetközi kreatívipari márkák magyarországi piacra lépésének ösztönzéséért és a hazai kreatívipari vállalkozások külpiacra lépését támogató politikák összehangolásáért.

Jakab Zsófia – korábban Bata-Jakab Zsófia – neve ismerős lehet a Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt. kapcsán, valamint a Turisztikai Ügynökség élén végzett munkája miatt is.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
már a barátnöket is a magyarok tartják el?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Dr. Proktor: mya, 10:11 ☺ Azért azt szokták mondani, ingyen a szánk sem ér össze. Olyan értelmes, mint a borsodi cigánylány Koncz Zsófia. Reggel hugom, délben dugom. A fidelitasos ivarérett legények ezt biztosan jobban tudják.
Récsöl barátnője, kellett nagyon, mint xar a zsebbe. A kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztos...
twitter.com/janos_hary/status/1760891940839547379/photo/1
Clavigo
@Dr. Proktor: Lehet,,( sőt biztos ) ,hogy a kövérnél értelmesebb lenne..:)
Eladott Ország
Miniszteri biztos lett Jakab Zsófia, Orbán Ráhel barátnője. Biztosan „nagyon alkalmas” lehet a feladatra. A gerincre fekvése már kíváló... Na ugyan kinek a farkát tisztelhetjük ebbe a 3,14csába?!
twitter.com/csorike1520/status/1760984037567734095/photo/1
csak úgy....
fölrécsölt a csaj mint a huszársegg a hadgyakorlaton!
Billibácsi
Van még néhány barinő biztosan! Ha nem tud mindenki leülni majd tesznek be pótszéket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.