Jakab Zsófia ismét fontos feladatok kapott: a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztos lett belőle.

Miniszteri biztossá nevezte ki Nagy Márton Orbán Ráhel barátnőjétMTI/Kovács Tamás

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter február 15-től kezdődően a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Jakab Zsófiát – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel.

A kreatívipar világszerte a gazdaság gyorsan fejlődő és gyorsan bővülő ágazatának számít, amely a növekedés egyik motorja – írták. A tárcavezető a közlemény szerint a gazdasági növekedés helyreállításával és a fenntartható, dinamikus mértékű 4 százalékos GDP bővülés elérésével összefüggésben a miniszteri biztostól elvárja, hogy tárja fel az iparág fejlesztésének lehetőségeit, tegyen javaslatokat a növekedési potenciál kiaknázására, az ellátási láncok hatékony fejlesztésére, továbbá a nemzetközi jó gyakorlatok alkalmazására.

A miniszteri biztos ehhez kapcsolódóan felel többek közt a kreatívipari ágazati és vállalkozásfejlesztési programok megtervezésének és végrehajtásának koordinációjáért, a nemzetközi kreatívipari márkák magyarországi piacra lépésének ösztönzéséért és a hazai kreatívipari vállalkozások külpiacra lépését támogató politikák összehangolásáért.

Jakab Zsófia – korábban Bata-Jakab Zsófia – neve ismerős lehet a Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt. kapcsán, valamint a Turisztikai Ügynökség élén végzett munkája miatt is.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
már a barátnöket is a magyarok tartják el?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
már a barátnöket is a magyarok tartják el?
human
"Ez vajon kinek a szeretője?"
(Hofi)
human
A szocik is csináltak olyat, hogy rokont vagy barátot tettek pozícióba, de ott levalább volt némi szégyenérzet mikor ez kiderült. De ezek? Ezek poftálanul és büszkén csinálják. Mert nekik ez jár!
CsipkeRózsa
"a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztos"

,és mit kell dolgoznia, mennyiért? Mit csinál a turizmus területén, mennyiért, mit csinál a divatügynökségben, mennyiért?

Vagy, elég lesz annyi, hogy Ráhel a barátnője.
verőce21
Meg sem áll a köztársasági elnöki pozícióig a tündi-bündi...! Csodálkozom, hogy Raschi most nem vállalta...! :)
csak úgy....
@CsipkeRózsa: egy 0rbán származék barátsága többet jelent mint egy diploma,lásd lölö..
csak úgy....
@verőce21: szegény csaj, tönkre jósoltad a karrierjét! :)
Eladott Ország
Havi másfél millióért ad bizalmas politikai tanácsokat Csák Jánosnak a 30 éves filmproducer Marencsák Kitty. A maffia ezekhez képest lelkes amatőrök gyülekezete, mert ezek legalizálták a LOPÁST és PÉNZMOSÁST. Sőt, saját rendőrséggel védik magukat. Az a végsőkig elszomorító, hogy ez a maffia nem egy állam az államban. Ez maga az állam. Kiskunszicília. Jelenleg Magyarországon a politikai pályát nem a nép szolgálatának tekintik, hanem egy eszköznek a jelentős és gyors meggazdagodásra. Ami miatt tisztességes, szakterületén kompetens ember sosem menne politikusnak, így állandósul, hogy a társadalom szemete vezeti az országot. Sajnos ez a "jelenleg" (1990-től) folyamatos… Rokonok (Móricz Zsigmond) A diszkréció a drága. Csákmáténak bejött az élet! Boldogabb országokban ezért páros lábbal rúgják ki a minisztert. Tipikus "Kinek a f@szát tisztelhetjük benne" eset. Lézer meg "visszafizette" a kétmilliót, csak ki ne derüljön kivel volt Londonban. Milyen intellektuális már ez a Csák János. Azért egy filmrendező-producer még sem egy menyasszonyiruhakölcsönzős Kóté-testvérek! “bizalmas politikai tanácsokat.” "személyéhez kötődő bizalmi jellegű" nálunk csak úgy mondják "dugás." "Reggel hugom, délben dugom" Miért probléma ez? Matolcsi jógatanárnőjét is mi fizetjük. És Kátya Novaková bérmacáját, Rácz Szophit is. Rogán 5 évente csrélgetett "feleségeit" is mi apanáljuk. Ad absurdum, Orbán zabigyerekeit is mi tömjük ki milliárdokkal. Vén kecske havi másfél milla+ ÁFÁ-ért nyalogatja a sót! Azé a f@szom kivan, hogy kocsiderékszám lopnak, milliós fizetéseket gyűrnek zsebbe, és még a szexuális életüket is én fizetem! A reggeli brióstól kezdve a lakhatásán, soförjén, ebédjén, nyaralásán, FB oldalát kezelő személyeken át, MINDENT te és én fizetünk.
Eladott Ország
Csortos Gyula előadás után fáradtan ücsörgött egy kávé mellett. Odaült hozzá egy fiatal kezdő művésznő azzal a kérdéssel, hogy: mondja kolléga úr, mi a véleménye... Mire Csortos: ne nevezzen így kérem, nem vagyok én kurva! Adódik a kérdés, hogy: "Kinek a f***** tisztelhetjük a művésznőben?" Szóval a magát filozófusnak képzelő és O1G-t "intellektuális zseninek" tartó miniszter CSák János is belecsapott a nagy magyar korrupciós lecsóba. "Isten, haza, család" - ugye? Nettó 1,5 millió/hó nem semmi!
Bizalmi ügyek: heremasszázs
uploads.disquscdn.com/images/a094dcc95e12f69330471b5d2b032f9d74b266176cf0c9167fccfb9c7890a548.jpg?w=800&h=700
A mi adóforintunk is benne van. Öregedő bajszos kecske is megnyalja a sót. Szexuális szolgáltatásra ilyen szofisztikált megnevezést még nem hallottam, de szellemes. ( Marencsák Kitty)
uploads.disquscdn.com/images/2ed4aa68d1d618b8e7020ee17636cf0463c3998e69680ccc3a8af25daa8be018.jpg?w=800&h=720
Csákné a bizalmas tanácsadás felöl érdeklődött. Plusz - "Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket..." - hisz oly erkölcsös keresztyének, megfogadják Jézus tanításait... Azé, mert fiatal és nő, még lehet okos, adhat jó tanácsokat. Bizony, a 32 éves Zsófika is már 30 éve bányássza a szenet. Igazi aranyásó. A buta borsodi kis cigánylyányt azért futtatják, mert az anyja fontos pozíciókat tölt be Mészáros cégeiben.
uploads.disquscdn.com/images/fc95612a611b2908e8f1583d3e31a181883479ad393152e416a4aaf0aa1e7198.jpg?w=800&h=556
namihami
Szép szakma, már-már hivatás!
Ezért a pénzért még túl szép is! Nagyobb fizetés járna érte!
Eladott Ország
Kreatív Zsófiába a tehetségén kívül nem tudom még mi szorulhatott bele?
namihami
@Eladott Ország: 20.21: Talán a krumpli iránti mérhetetlen vonzalom?!?!?! És nem csupán a fogyasztása, de az osztása is!
Feller_Peti
Balfasz hordának vezérét kellett volna alapul venni: Gyurcsány-> majd annak neje.
lusta
˝Jakab Zsófia – korábban Bata-Jakab Zsófia – neve ismerős lehet a Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt. kapcsán, valamint a Turisztikai Ügynökség élén végzett munkája miatt is.˝
Na ez azért enyhe barokkos túlzás.
simmering73
Tragédia, hogy az ország szavazatképes lakosságának 1/3-a hová züllesztette le ezt az országot.
Dr. Proktor
Ezek után már várom Orbán lovát is a parlamentbe házelnöknek...
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Azt időben kivették, de lehet hogy bele sem tették...
Eladott Ország
@Dr. Proktor: mya, 10:11 ☺ Azért azt szokták mondani, ingyen a szánk sem ér össze. Olyan értelmes, mint a borsodi cigánylány Koncz Zsófia. Reggel hugom, délben dugom. A fidelitasos ivarérett legények ezt biztosan jobban tudják.
Récsöl barátnője, kellett nagyon, mint xar a zsebbe. A kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztos...
twitter.com/janos_hary/status/1760891940839547379/photo/1
Clavigo
@Dr. Proktor: Lehet,,( sőt biztos ) ,hogy a kövérnél értelmesebb lenne..:)
Eladott Ország
Miniszteri biztos lett Jakab Zsófia, Orbán Ráhel barátnője. Biztosan „nagyon alkalmas” lehet a feladatra. A gerincre fekvése már kíváló... Na ugyan kinek a farkát tisztelhetjük ebbe a 3,14csába?!
twitter.com/csorike1520/status/1760984037567734095/photo/1
csak úgy....
fölrécsölt a csaj mint a huszársegg a hadgyakorlaton!
Billibácsi
Van még néhány barinő biztosan! Ha nem tud mindenki leülni majd tesznek be pótszéket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.