Gyurcsány Ferenc továbbra is a dollárbaloldal vezére, és továbbra sem hajlandóak vállalni a felelősséget bűneikért – reagált a Fidesz szombaton a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének évértékelőjére.

A Fidesz megnevezte a "dollárbaloldal" vezérét
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a DK elnöke évértékelőjében ismét csak arról beszélt, hogy céljuk a hatalom megszerzése bármi áron.

"A tetteikért továbbra sem vállalják a felelősséget, hiszen Gyurcsány Ferencnek esze ágában sincs visszahívni a garázdaságért és választási csalásért elítélt Varju Lászlót a parlamentből"

- fogalmaztak.

A Fidesz közleménye szerint "az a Gyurcsány Ferenc akar hatalomra kerülni, akinél a bűnöknek nincs következménye, aki nyolc év alatt válságba sodorta az országot, elvett egy havi nyugdíjat, egy havi bért a tanároktól és eltörölte a család támogatásokat is".

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Míg a "dollárbaloldal" a külföldiek pénzét költi / ha igaz/ addig ti a mi forintjainkat veritek el hülyeségekre, a saját gazdagodásotokra, kampányra, idióta konzultációkra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ne hajlitsátok már el a valóságot fiúk. Ha, tényleg létezik a "dollárbaloldal", akkor annak a vezetője egy echte jobboldali a vezetője- MZP. Vagy az a cél, hogy elfeldtessétek az egész szennyes történetet, hogy MZP szájának köszönhetően, az egész ellenzéki párttérfelet el lehet lehetetleniteni az ÁSZ ököl felhasználásával, és a NAV-val?
kereső
@Feller_Peti: Figyelj "aranybogár"- nem érdekel a süketelésed. Az én általam befizetett adóból van pofád itten velem "kekeckedni"-? Na, takarodj vissza bohár végbelébe, te tahó!, és ne szólj bele a dolgainkba- sérted a "szuverenitásomat".
Feller_Peti
@kereső: Szerencsére ezt a magyar emberek és így a többség dönti el. Nem te, külföldikötődésű aranybogár.
Még ha így is lenne amit írtál, több jogom lenne a foteledben ülni, elvégre otthon vagyok, a saját magyarjaim között.
Persze ezt az idegen érzetű és külföldi érdekű Soros György fizette hazaáruló soha nem érti meg.
Magyarság szégyene --> Kommunista Gyurcsány horda. Gondolkodtok, hogy miért nem kelletek az országnak, a többségnek?
Feller_Peti
@kereső: Bukta van Gyurcsány/Soros hordája. Örökre rátok égett ez a külföldi pénzek esete (is). Még a sorban nyomtatott, sorozatszámozott bankjegyekkel sem tudtak elszámolni, csak magyarázkodnak, hogy kisládika-nagyládika.
Bukott vezéretek mondta: "Hazudtunk reggel, délben, este". Ez most sem változott.
Neki higgyétek el, ne nekem. Ő mondta, ő csapata be az embereket. Ő szabadította magára a népharagot.
CsipkeRózsa
@Pusztai: 12:15

Soros-féle éltanulók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.