Gyurcsány Ferenc továbbra is a dollárbaloldal vezére, és továbbra sem hajlandóak vállalni a felelősséget bűneikért – reagált a Fidesz szombaton a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének évértékelőjére.

A Fidesz megnevezte a "dollárbaloldal" vezérét
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a DK elnöke évértékelőjében ismét csak arról beszélt, hogy céljuk a hatalom megszerzése bármi áron.

"A tetteikért továbbra sem vállalják a felelősséget, hiszen Gyurcsány Ferencnek esze ágában sincs visszahívni a garázdaságért és választási csalásért elítélt Varju Lászlót a parlamentből"

- fogalmaztak.

A Fidesz közleménye szerint "az a Gyurcsány Ferenc akar hatalomra kerülni, akinél a bűnöknek nincs következménye, aki nyolc év alatt válságba sodorta az országot, elvett egy havi nyugdíjat, egy havi bért a tanároktól és eltörölte a család támogatásokat is".

Forrás: MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Míg a "dollárbaloldal" a külföldiek pénzét költi / ha igaz/ addig ti a mi forintjainkat veritek el hülyeségekre, a saját gazdagodásotokra, kampányra, idióta konzultációkra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
gyurcsánynál keményebb ember kéne, akinél nem lennének jogi kiskapuk az elszámoltatásnál...
simmering73
Orbán Viktor a rubeljobboldal vezére, és továbbra sem hajlandóak vállalni a felelősséget bűneikért.
Billibácsi
Míg a "dollárbaloldal" a külföldiek pénzét költi / ha igaz/ addig ti a mi forintjainkat veritek el hülyeségekre, a saját gazdagodásotokra, kampányra, idióta konzultációkra!
Horizont
Gyurcsány a mumus
Gyurcsány a mumus
Gyurcsány a mumus
Gyurcsány a mumus

Be is tojtam...hahahahahahahahaha
Milyen gyenge szarok ezek a cselédek.
Semmi fantáziájuk sincs.
kereső
Nem unjátok még? persze egy olyan alakulatnak, amely 14 éve "kormányoz"- impotens , és mekk elek módon- kell az elterelés- no és a botrányokról is.
Ábel
Retteg a fidesz Gyurcsánytól. Végre egy jó hír.
jáger laszló
Gyurcsány és Varjú is marad
Tessenek +nyugodni
csak ennyi
barátilag
J.L.
KisTehen
feri egy túlmozgásos bohóc

20 éve értékeli itt az évet, mintha lenne valaki ... de csak egy bukott miniszterelnök
Pusztai
Én meg megnevezem a pedofil védő fidesz párt pedofil védő vezérét, Ocsmány Vigyor.
Feller_Peti
Külhoni ismerősök kivétel nélkül egyesével törnék el minden csontját ennek a nemzetáruló féregnek. Nem is meri kitenni a lábát az ország határon túlra. Gyurcsány takarodj!
Maccska
Gyurcsány a fidesz legjobb embere Orbán után .
Lendkerék
@Feller_Peti: Azért nem illik ilyen kemény szavakat használni a regnáló miniszterelnöki urunkról... Mert tényleg nemzetáruló (most árusítja ki országunkat az oroszoknak), tényleg féreg (úgy néz ki, mint egy túlfejlett galand), és bár ki meri tenni a lábát az országhatáron túlra (ebben tévedsz), de csak katonai repülőgépen és olyan golyóálló szerelésben, mint a Terminátor, de a külhoni magyarok nagy ívben utálják és leszarják, alig várják, hogy eltűnjön, és ők visszatérhessenek egy normális országba.

Abban egyetértek, hogy Gyurcsány takarodjon, csak hát ez sajnos nem oldja meg az alapvető problémáinkat, de ha bekövetkezik, a fideszes trollok nyilván csoportosan követnek el önkielégülést.
Clavigo
@Feller_Peti: Ne röhögtess... Te se,,,meg a határon kívűli ,keleti ismerőseid se.. putyin apád szeret téged.( a testőrei meg anyádat ..) Menjél haza,muzsik.
Eladott Ország
A rubeljobboldal vezére Putler. Mint két tojás. Azt mondják, egy idő után a kutya is kezd hasonlítani a gazdájára.
uploads.disquscdn.com/images/732aef417ac7e128dda394662f3946431cf723c4472cb8e30ab1740b60765f79.jpg?w=800&h=609
kereső
@Feller_Peti: Ugye nem gondolod komolyan, hogy érdekel a "külhoni" ismerőseid és a te véleményed? Micsoda dolog az, hogy minden féle felhatalmazás nélkül bele pofáztok az életünkbe, ti akarjátok megszabni, hogy miről/kiről mit gondoljunk?!, hogyan éljünk?
Te/ti akik, ezért a 93 ezer négyzetkilométeren elterülő országért soha egy keresztbe gazszálat nem tettetek. Ajtó mögöttiek vagytok, ne szóljatok bele a dolgainkba.
tothjani
Mert ebben az országban a Vezér csak Orbán lehet, hiszen nincs egyetlen értelmes ember sem rajta kívül.
Nyírfa
Papagájkommandó. Úgy aránylotok Gyurcsányhoz, ahogy az ostoba római katona Archimédéshez.
Feller_Peti
@kereső:
Máskor inkább figyelj oda történelem órán, és ne írj katasztrofális hülyeségeket. Ülj le hülyegyerek, egyes!

Trianonról hallottál-e már balfaszkám? Tisztában vagy-e azzal, hogy nem csak Keleten szakítottak le magyar földrészeket olyan hazaárulók politikája miatt mint a hazai baloldal? Erdélyről és méretéről legalább hallottál-e? Hogy a többi kőrben elcsatolt területekről ne beszéljek...

Azzal tisztában vagy-e, hogy a környező országokból a mai napig sok külhoni magyar ember jön dolgozni az országba és szeretett városunkba Budapestre egyaránt? Itt dolgoznak, adóznak, itt élnek, és ami fontos, itt szavaznak a nemzetáruló baloldal ELLEN. Jogosan teszik, hiszen magyar földön itthon vannak. Ezeknek az embereknek a szülei, nagyszülei mind a magyar hazát védte a testével és a vérével. Életét adták a magyar földért, ahol most TE ÉLSZ balfaszkám. Másként meg sem szólalhatnánk, sem te, sem én magyarul.

Ideje megszokni, hogy túlnyomó többségben vannak a mai napig magyarok a Kárpát-medencében,
így külföldi idegen vérű hazaáruló baloldal még igen sokáig labdába sem fog rúgni a magyarsággal szemben.

Gyurcsányodnak a nyakát roppantanák, ha átlépne bármelyik irányból a határt. Elhiheted nekem.
namihami
A Feri?!?! Komolyan?
Hááát, ez biza sose jutott volna eszembe!
kereső
@Feller_Peti: Igen halottam Trianonról, te orbán hülyéje, amiről én több millió honfitársammal együtt semmit sem tehetek.
Nincs, és nem is lehet "búntudatom" e miatt. Nekem ez a "rántotthús " alakú ország a szülőföldem a hazám. Nektek nem!
Nektek csak! "anyaország"- akitől oly szivesen fogadjátok a milliókat, és cserébe beleszóltok az életébe- "mint igaz!! magyarok", és másodosztályú magyarrá degradáltak minket. Na, menj te is 3,14csába- ezt az országot az én nagyszüleim, szüleim és én épitettük, gyarapitottuk- ahogyan ti azon országot, ahol születtetek. Milyen jogon akarod megmondani, hogy magyar vagyok-e vagy sem, és milyen jogon mondjátok meg, hogy én hogyan éljek- kit "szeressek", kit utáljak.Söprögess otthon.
kereső
@Feller_Peti: És, ha már emlegeted trianont, talán le kellene cserélned az avatarodat, hiszen az oroszok most akarják Ukrajna "trianonját". Ollan ciki, amikor az ilyenek, mint te is "sirnak" trianon miatt.
Toller Béla
@Feller_Peti: Neked ? Egy szavad sem igaz ! Higgyen neked az orbán ! A magyar történelem veszteségeiért hogy lehetne felelős a baloldal, amikor először valamikor 1948-ban került irányító, politikát meghatározó helyzetbe ? 1919-ben pár napig éppen a nagy hazát védte a jobboldal lázadása és ellenakciói dacára... Ami meg GYF-et illeti, hát olyan, amilyen, de orbánnál ezerszer jobb márka, külföldön is !
Nyírfa
@kereső: Ezek a szélsőjobboldali "hazafiak" okosabbaknak akarnak látszani mint Zuckerberg, Einstein és Platón együttvéve.
De az igazság az, hogy amit a kirakatba tesznek, nem több a komplexusokkal küszködő poháremelgetők hadoválásánál. Hogy mindez a tudatlanságuk, műveletlenségük bizonyítéka, nem szégyellik, fel sem fogják. Egyetlen oka van annak, hogy mégis szemmel kell őket tartani, és ez az erőszakosságuk, amely, intellektus és jelllem hiányában az egyetlen megoldó eszközük. Érdemi vitát, beszélgetést folytatni velük olyan, mint danaidákra bízni a hordók megtöltését.
Aki Én
Ijesztő, hogy milyen seggbuta eszelősöket tudnak behülyíteni ezzel a végtelenül primitív és unalmas ,,dollárbaloldalazással" meg ,,Soroshálozatozással". De szemlátomást erősen fogyatkoznak, még a kamu avatarjaikkak együtt is. Azzal is csak magukat basszák át, annyira ostobák.
@Feller_Peti: @Maccska: @KisTehen:
jáger laszló
Micsoda éleslátás!!!
Ezt is Tudják!???
Menten bexarok!!???csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Billibácsi:A Fidesztől nagyobb bűnöket még egy kormány sem követett el! az is gyalázatos hogy az ÁSZ-még soha nem vizsgálta a Fidesz a közpénz elszórását,miközben az ellenzéket,próbálják el lehetetleníten,mondva csinált hazugságokkal!
Feller_Peti
@Toller Béla: "de Orbánnál ezerszer jobb márka, külföldön is"

Azt hiszem ezzel mindent elmondtál.
Ennyire jó a te külfölded, javaslom csomagolj és vissza se gyere.
Menj a gazdádhoz. Soros dollárbaloldal, poszt kommunistái. A hazád szégyenfoltjai.

Szerencsére mi vagyunk többségben itthon és külhonban egyaránt.
Pusztai
@telegdilaci: 2009-10-11-ben 6 milliárdot sumákolt, a fidesz mérlegből kiolvasható, de ez a kretén idióta ellenzék, erre is képtelen volt, sokszor betettem akkor olyan helyre ahol olvasták a érdekeltek, de ez a pöcshadsereg arra is képtelen, a feldobott bűn után menjenek.
Rohadék szarhalom nem ellenzék van!
Feller_Peti
@kereső: ...cserébe beleszóltok az életébe- "mint igaz!! magyarok" ...

Leírom még egyszer bár szerintem felesleges:
Azzal tisztában vagy-e, hogy a környező országokból a mai napig sok külhoni magyar ember jön dolgozni az országba és szeretett városunkba Budapestre egyaránt? Itt dolgoznak, ITT ADÓZNAK, itt élnek, és ami fontos, itt szavaznak a nemzetáruló baloldal ELLEN.

Tudod te, hogy csak felvidékről hány olyan szakember, szakmunkás van aki, itt Budán melózik, itt él és itt szavaz a dollárbaloldali sunyi hazaárulókkal szemben?

Hátha így ismételve megértetted a lényeget, hazaárulókám.

Volt kommunisták, ti régen és most is csak tönkre verni akarjátok ezt a nemzetet. Mindegy, hogy épp milyen nevű pártotok van.

Mint már említettem, elég buta emberek gyülekezete ez a propeller. Álmagyarok. Fogalmuk nincs mi az, hogy építő jellegű kritika, hazaszeretet, vagy KÜLPOLITIKA.

A FIDESZ többséggel ütött ki benneteket. Fogadjátok el. Ez a demokrácia, a többségi népakarat.

Majd akkor szólj, ha tudsz ennél jobbat az erőszakos tüntikézésetek helyett is.
Maccska
@Pusztai: jellemzően kamu baromságokat ötletelgetsz.
Nálad még az ellenzék is értelmesebb.
Valószínűleg te már mint provokatőr vagy elkönyvelve az ellenzéknél is.
Feller_Peti
@Maccska: 1 hét alatt kiderült számomra:
Ez a néhány propelleren forgolódó, Amerikából, Sorostól pénzelt, baloldali cikkíró és itthoni balos buta gyerek, balos olvasóközönség néha össze hozhatna valami alkotó jellegű dolgot is a zzóóórbánozás helyett.
Mindenki érdekében közösen.
Persze bomlasztani, azt nagyon tudtak az idegen érdekek. Sokszor a baloldal pártkatonái sincsenek ezzel tisztában.
Nincs rá megfelelő értelmi szintjük, hogy ez le essen nekik.
Eladott Ország
@Feller_Peti: ma, 11:28♂ Ezt hogyan számoltad ki, a többiek már elköltöztek b+! Reggel irány Brüsszel! Megvédjük Oroszországot... Rubeljobboldal
www.facebook.com/photo/?fbid=5629584463831271&set=p.5629584463831271
Feller_Peti
@Eladott Ország: Némi bizonyíték esetleg jól jönne a károgás helyett. Mint Twitteren a baloldali beismerések, hogy Soros támogat benneteket.

Köszönöm!
Pusztai
Nagy Natival teljesen egyetértve küldöm

www.youtube.com/watch?v=aZt7qBXFkq0

a személyeskedő és jelzőző fidesztrolloknak:
Pusztai
Sorossozóknak:

" A Rajk- és a Bibó-szakkollégium, melyekbõl a Fidesz is kinõtt, összesen 11,8 millió forintot kapott a 80-as évek végén, ami mai értéken számolva nagyjából 900 millió lenne.
A Fidesz maga (még nem pártként) közel 4 millióhoz jutott a Soros Alapítványtól, ami mai értéken majdnem 125 millió. Ebbõl jutott az országos hálózat kiépítésére is, irodákra, irodaszerekre, berendezésre.
Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzbõl alapított Századvég címû folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne.
1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája „a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában” volt.
Deutsch Tamás szintén Sorosnak köszönhetõen járt egy Magyarországon és Angliában mûködõ menedzseriskolába, valamint a University of Tennessee-n.
Kövér László is az alapítvány támogatásával kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.
Németh Zsolt és Szájer József Oxfordban tanult.
Schmidt Mária két társával együtt összesen 1,35 milliót, mai értéken több mint 30 millió forintot kapott egy kutatásra. Egy jeruzsálemi konferenciaútját is az alapítvány fizette, majd az Indiana Universityn is tanulhatott.
A ma szintén tele szájjal sorosozó Kósa Lajos 250 dollárért vehetett részt ’88-ban a dubrovniki nyári egyetemen, ezekbõl a kurzusokból nõtt ki késõbb a CEU maga.
Fellegi Tamás mai értéken számítva 2,5 milliót kapott arra, hogy a Connecticuti Egyetemen PhD-zzen.
Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára mai értéken 3 millióból kutatott, majd õ lett a Kelet-Európa Kutatócsoport vezetõje.
Hörcsik Richárd, a Fidesz korábbi frakcióvezetõ-helyettese ’87...
Pusztai
@Pusztai: ... Hörcsik Richárd, a Fidesz korábbi frakcióvezetõ-helyettese ’87 és ’89 között havi 5 ezer forintos (ma nagyjából 105 ezer lenne) ösztöndíjban részesült.
Cséfalvay Zoltán harmadmagával végzett palóckutatást, és portugál konferenciára is utazott, összesen – mai értéken – 4 millióból.
Soros-ösztöndíjas volt a lex CEU-t a minap államfõként szignózó Áder János is, de a támogatás mértéke nem ismert.
Habony Árpád a Soros Alapítvány által hétmillióval megtámogatott könyv- és papírrestaurátor-képzésre járt.
Nem apanázst kapott, hanem közvetlenül a szervezetnek dolgozott Mikola István, Stumpf István, Sólyom László, Jeszenszky Géza, Chikán Attila.
A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivõ és Kumin Ferenc New York-i fõkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár jelenleg is ott"
Sámannus
@Pusztai: Akko ezek nemcsak buzik voltak?
kereső
Ne hajlitsátok már el a valóságot fiúk. Ha, tényleg létezik a "dollárbaloldal", akkor annak a vezetője egy echte jobboldali a vezetője- MZP. Vagy az a cél, hogy elfeldtessétek az egész szennyes történetet, hogy MZP szájának köszönhetően, az egész ellenzéki párttérfelet el lehet lehetetleniteni az ÁSZ ököl felhasználásával, és a NAV-val?
kereső
@Feller_Peti: Figyelj "aranybogár"- nem érdekel a süketelésed. Az én általam befizetett adóból van pofád itten velem "kekeckedni"-? Na, takarodj vissza bohár végbelébe, te tahó!, és ne szólj bele a dolgainkba- sérted a "szuverenitásomat".
Feller_Peti
@kereső: Szerencsére ezt a magyar emberek és így a többség dönti el. Nem te, külföldikötődésű aranybogár.
Még ha így is lenne amit írtál, több jogom lenne a foteledben ülni, elvégre otthon vagyok, a saját magyarjaim között.
Persze ezt az idegen érzetű és külföldi érdekű Soros György fizette hazaáruló soha nem érti meg.
Magyarság szégyene --> Kommunista Gyurcsány horda. Gondolkodtok, hogy miért nem kelletek az országnak, a többségnek?
Feller_Peti
@kereső: Bukta van Gyurcsány/Soros hordája. Örökre rátok égett ez a külföldi pénzek esete (is). Még a sorban nyomtatott, sorozatszámozott bankjegyekkel sem tudtak elszámolni, csak magyarázkodnak, hogy kisládika-nagyládika.
Bukott vezéretek mondta: "Hazudtunk reggel, délben, este". Ez most sem változott.
Neki higgyétek el, ne nekem. Ő mondta, ő csapata be az embereket. Ő szabadította magára a népharagot.
CsipkeRózsa
@Pusztai: 12:15

Soros-féle éltanulók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.