Hadházy Ákos inkább Nógrád felé vette az irányt, mintsem a "miniszterelnöki hazugságokat és butaságokat" hallgassa.Ez a politikus kihagyta a "legújabb talpnyaló" megválasztását – Inkább erre a programra szavazott

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Úgy gondoltam, kihagyom hogy a "parlament" mai kezdő ülésén a miniszterelnöki hazugságokat és butaságokat meghallgassam, vagy a ma várható "ki a nagyobb pedofil-támogató" vitát élvezzem a demokrácia színházban. Helyette Nógrádban milliárdos "gyermekvédelmi" EU-s projektek nyomába eredtem és sok durva dolgot láttam

- írja közösségi oldalán a mai parlamenti plenári ülés kapcsán Hadházy Ákos.

Egy Nógrád megyei ügy kapcsán járta a vidéket, (Nem ezért jöttem, de ez a rendszerváltás előtti ÁFÉSZ tábla a bezárt bolton/kocsmán Istenmezeje településen hasonló meglepetés volt. Mondjuk sok tekintetben hasonlít most az ország az akkori állapotokra, bizonyos tekintetben sajnos rosszabb is a helyzet)

Innen azért visszamegyek a cirkuszba, kivételesen nem csak azért, mert Kövér perverz módon ragaszkodik a jelenlétemhez a szavazásokon, hanem mert a svéd NATO-csatlakozást mindenképpen szeretném megszavazni. A legújabb talpnyaló "köztársasági elnököt" megválasztó színjátékban azonban nem fogok részt venni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Istenmezeje vs. isten-állatkertje

Nem csak a mondata a szitú is frappánsra sikeredett

Nincs könnyű helyzetben Köteles Laca THáz-mester és most pár napig ideiglenes államfő kedvenc képviselője Hadházy Ákos (ja neki is boldog névnapot) szinte meg kell hasonulnia önmagával.
Mint írja
scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/429682738_962232155265079_2743015336994162460_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a0818e&_nc_ohc=3Z1ebdHHqp8AX_I4S37&_nc_ht=scontent.xx&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AfBgaWCaW7CXfQfiaRuakDK5aJP7Vlh55dJP-D3z8VZvbQ&oe=65E18929

„Úgy gondoltam, kihagyom hogy a ’parlament’ mai kezdő ülésén a miniszterelnöki hazugságokat és butaságokat meghallgassam, vagy a ma várható ’ki a nagyobb pedofil-támogató’ vitát élvezzem a demokrácia színházban. Helyette Nógrádban milliárdos ’gyermekvédelmi’ EU-s projektek nyomába eredtem és sok durva dolgot láttam”.
Amiben majdnem jó vátesznek bizonyult, de mélyen alulbecsülte Orbán & Co. aljasságát és pofátlanságát, akik addig mentek, hogy a kegyelmi botrány okaként az ellenzéket nevezték meg.
Amihez még hozzáfűzte, hogy:
„Innen azért visszamegyek a cirkuszba, kivételesen nem csak azért, mert Kövér perverz módon ragaszkodik a jelenlétemhez a szavazásokon, hanem mert a svéd NATO-csatlakozást mindenképpen szeretném megszavazni. A legújabb talpnyaló ’köztársasági elnököt’ megválasztó színjátékban azonban nem fogok részt venni.” =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Nem való a parlamenti demokrácia a Hullaházinak!

Klasszikus mondása mindent elárul róla, hogy hová is való:

"A LÓNAK A FASZÁT"

Aki ilyen táblát mutat fel a parlamentben, azt nem érdemes parlamenti képviselőnek megválasztani, mert a parlamentben is csak a bolondokházát képviseli, ahová való lenne!
balos
@Őrnagy: nedveske!Elmentek már otthonról az utolsó bitjeid?Úgy vesszük észre,hogy a telek a nyakadon kiadó!Már a szar is kiköltözött a tartályból,mert uncsi vagy!
balos
@Őrnagy: Ezt mondja 1 volt nyilas fattya!
bence
Csak a címre reagálva : Teljesen igaza van Hadházynak ! Ugyan miért is vesztegetné az idejét orbán örökös hazugságaira , másokra mutogatásaira ?!
Nessy
A lényeg, a "bátor" gombnyomogató droidok ott voltak, megnyomták az előírt Igen gombot , és megvolt az új palotai aláíró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.