Néhány hete jött a hír, hogy Novák Katalinnak hozzá kellett nyúlnia a megtakarításaihoz, most pedig közzétették záró vagyonnyilatkozatát. 

Kiderült Novák Katalin anyagi helyzete – Mégsem olyen nagy a baj

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Sándor-palota weboldalán tette közzé az adatokat, miszerint a volt államfő vagyona ugyanakkora, mint egy hónappal ezelőtt, amikor minden politikus közzétette éves vagyonnyilatkozatát. 

Novák Katalin köztársasági elnökként a havi bruttó 4,59 millió a fizetésével a három legtöbbet kereső közjogi méltóság között volt. Vagyonnyilatkozatából kiderül: ezt a szép fizetést mindig sikerült elköltenie, sőt még a megtakarításaiból is el kellett vennie. Az elmúlt évekhez képest 10 milló forinttal kevesebb, már "csak" 31 milló forint van a számláján.

Ingatlanjait illetően nem történt változás: Budapest XI. kerületében egy családi háza és két lakása, Szegeden három lakása és egy garázsa, Balatonlellén pedig egy üdülője van. Tartozása azonban nincs, mint ahogy autója és nagy értékű vagyontárgya, részvénye sem.

A család évi kétmillió forintot meghaladó jövedelemhez ingatlan bérbeadásból jut. Jövedelem nélküli megbízatásként pedig a Családpárti Alapítványban visel tisztséget.

Forrás: Sandorpalota.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Pedig én már annyira izgultam Novák anyagi helyzete miatt, hogy majd lerágtam a körmöm.De azután az jutott eszembe hogy amit az állam biztosít neki mint volt elnöknek ,abból azért szerintem nagyon sokan jól kijönnének, sőt talán még félre is tudnának tenni hogy ha kell legyen mihez nyúlni.A hat háza értékesítéséből, vagy annak jövedelméből, meg alapítványt hoznék létre a leváltott állam elnökök megsegítésére és szükség esetén ide fordulnék segítségért.
Pegero
"Mégsem olyen nagy a baj"
Akkor most ilyen, olyan, vagy olyen? Netán ilyen-olyen?
balos
@rücsü41: Ha egy nőnek látszó kétlábú elhiszi magáról,hogy valaki abból nagy baj lehet!Ez a lotyó még azt is elfelejtette,hogy ki volt aki kiszedte a szarból és olyan "ideált" csinált belőle,hogy még a gusztus is elment külföldre!Akik pedig megszenvedték jóságágát a halálát kívánják!Én csak megátkozom,hogy milyen mélyre süllyedt a nemzethy posványban!A hat háza meg szakadjon rá és családjára,hogy érezze a törődést!
Dr. Proktor
Nem kell aggódni, mindig lesz mit a tejbe aprítania, hiszen elvitte a balhét, ezért pedig a NERben jutalom is jár majd...
jáger laszló
József Attila után szabadon
Születésnapomra
75 éves lettem én-
meglepetés e költemény
csecse becse
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Na jó, de ezen túl most már adóznia is kell !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.