A Fideszen belüli tapasztalatait is részletezte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
mit mndtam első nap?
van egy érzésem, együtt fognak borítani.
mit és mennyit, nem tudom, de láthatóan nincs harag, védeni fogják egymást, és ez kezd látszani!!
Nyírfa
@Pusztai: 11.23

Nem osztom a felvetésed, de kíváncsian várom, igazad lesz-e. Nem hiszem, de nem bánnám! :)
Pusztai
@Nyírfa: már 2* eltrafáltam ilyet!!
3 a magyar igazság!
o)
Nyírfa
@Pusztai: 12.48

Úgy legyen! Semmi jónak nem vagyok az elrontója! :)
kereső
@Pusztai: "A kormány a parlamenti kérdések és a közérdekű adatkérések ellenére sem tudja kiadni azt az adatot, hogy Varga Judit akkori igazságügyi miniszter milyen javaslattal továbbította az államfő felé K. Endre kegyelmi kérvényét"

– válaszolta a momentumos Lőcsei Lajos kérdésére Répássy Róbert, az igazságügyi miniszter helyettese a parlamentben napirend után.

Az államtitkár arról beszélt, hogy minden tájékoztatást meg fognak adni, ami törvényileg lehetséges, de a kegyelmi eljárásokban az egy konkrétan meghatározott személlyel kapcsolatos adatok bűnügyi személyes adatok és mint olyanok megismeréséről a büntetőeljárási törvény és a büntetés-végrehajtási törvény rendelkezik."

Na, nesze semmi fogd meg jól, avagy igaz lehet , hogy varga" NEM támogatom " megjegyzéssel küldte meg a sándor palotába a kegyelmi kérvényt, és kimondott utasitásra irta aztán alá.
Milyen olyan személyiségi jogokat sértő adatot nem ismerünk még az ügyből, amely miatt az IM nem hajlandó válaszolni a kérdésre? Nincs már semmi- hiszen a Kuria közlönyéből is mindenki mindent megtudhat, és az áldozatok ügyvédje sem "pironkodik" egy bűnöző személyiségi jogai miatt. Orbán nyakig x@ros ebben az ügyben is.
Pusztai
@kereső: "Na, nesze semmi fogd meg jól, avagy igaz lehet , hogy varga" NEM támogatom " megjegyzéssel küldte meg a sándor palotába a kegyelmi kérvényt, és kimondott utasitásra irta aztán alá."
..
A felterjesztés NEMleges volt ablakos Kátya mégis aláírta és a visszlevelet már tengós Jucus is aláírta, nem tagdta meg mint anno a Kunos ügyben Dávid I.

A Kunos ügy eleve sáros volt mert a közvagyon védelmét szolgálta Kunos gazdasági ügye, aztán azt alkalmazták minden esetben.- A hitelező résztulajdont szerzett a hitel erejéig,-
El sem lett volna szabad itélni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.