A Fideszen belüli tapasztalatait is részletezte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Nocsak, nocsak...:) Már látni a lólábat.
csak úgy....
véleménnyilvánítás elött jó volna megnézni ,végighallgatni ,hogy mit mond!
Olyanokat láttam, hogy Orbán felesége számonkért minisztereket – interjú Magyar Péterrel
www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WC-79xXadzE
lampa laz
Ez tolvaj varánusz beismerte a lopást azzal, h nem adna magának pénzt brüsszelből.
dr. prédikátor
Hát én ezt úgy értelmezem hogy valamiért hátra arcot csinált!!!Visszafelé durrant az a bomba!!!
Nyírfa
@csak úgy...: 10.36

Ja, biztosan azért, mert más is jelentkezett a földekért, amiket kinézett magának. Orbán és Anikó tökéletesen összeillenek: az egyik 19, a másik 1 híján 20. Nézd meg a gyerekeiket, kapzsik, mohók, nyerészkednek, csalnak, és uralkodói jogköröket vindikálnak maguknak. Egy, az erkölcsi értékeket szem előtt tartó anya mellett ez előfordulhatna? Anikó, ha nem értett volna egyet a zurával, annak láttuk volna a következményeit, és most nem a verekedésekre gondolok.
Pusztai
mit mndtam első nap?
van egy érzésem, együtt fognak borítani.
mit és mennyit, nem tudom, de láthatóan nincs harag, védeni fogják egymást, és ez kezd látszani!!
Nyírfa
@Pusztai: 11.23

Nem osztom a felvetésed, de kíváncsian várom, igazad lesz-e. Nem hiszem, de nem bánnám! :)
Pusztai
@Nyírfa: már 2* eltrafáltam ilyet!!
3 a magyar igazság!
o)
Nyírfa
@Pusztai: 12.48

Úgy legyen! Semmi jónak nem vagyok az elrontója! :)
kereső
@Pusztai: "A kormány a parlamenti kérdések és a közérdekű adatkérések ellenére sem tudja kiadni azt az adatot, hogy Varga Judit akkori igazságügyi miniszter milyen javaslattal továbbította az államfő felé K. Endre kegyelmi kérvényét"

– válaszolta a momentumos Lőcsei Lajos kérdésére Répássy Róbert, az igazságügyi miniszter helyettese a parlamentben napirend után.

Az államtitkár arról beszélt, hogy minden tájékoztatást meg fognak adni, ami törvényileg lehetséges, de a kegyelmi eljárásokban az egy konkrétan meghatározott személlyel kapcsolatos adatok bűnügyi személyes adatok és mint olyanok megismeréséről a büntetőeljárási törvény és a büntetés-végrehajtási törvény rendelkezik."

Na, nesze semmi fogd meg jól, avagy igaz lehet , hogy varga" NEM támogatom " megjegyzéssel küldte meg a sándor palotába a kegyelmi kérvényt, és kimondott utasitásra irta aztán alá.
Milyen olyan személyiségi jogokat sértő adatot nem ismerünk még az ügyből, amely miatt az IM nem hajlandó válaszolni a kérdésre? Nincs már semmi- hiszen a Kuria közlönyéből is mindenki mindent megtudhat, és az áldozatok ügyvédje sem "pironkodik" egy bűnöző személyiségi jogai miatt. Orbán nyakig x@ros ebben az ügyben is.
Pusztai
@kereső: "Na, nesze semmi fogd meg jól, avagy igaz lehet , hogy varga" NEM támogatom " megjegyzéssel küldte meg a sándor palotába a kegyelmi kérvényt, és kimondott utasitásra irta aztán alá."
..
A felterjesztés NEMleges volt ablakos Kátya mégis aláírta és a visszlevelet már tengós Jucus is aláírta, nem tagdta meg mint anno a Kunos ügyben Dávid I.

A Kunos ügy eleve sáros volt mert a közvagyon védelmét szolgálta Kunos gazdasági ügye, aztán azt alkalmazták minden esetben.- A hitelező résztulajdont szerzett a hitel erejéig,-
El sem lett volna szabad itélni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.