Számháború a taglétszámokról.  Március 1-jén, pénteken ül össze a pedagógus-béremelés egy részét biztosító EFOP Plusz uniós támogatási program feltételelit ellenőrző monitoring bizottság, ahol a kormány és az Európai Bizottság delegáltjai mellett jelen lesznek a pedagógus szakszervezetek képviselői is – értesült a Népszava. Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszakszervezetének (PDSZ) ügyvivője lapunknak azt mondta, nemcsak a béremelés megvalósulásával kapcsolatban várnak válaszokat a kormánytól, hanem a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Rétvári Bence legújabb „hazugságaira” is magyarázatot követelnek.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ösmeritek a viccet az idomitott 100lábúról, ami ha kitépték az összes lábát megsüketül??? =))
Géza
Szembesítették a szakszervezetek a számokkal. Most hisztéria van gondolkodás helyett.
balos
@Géza: A nemzethy oldalon olyanok dolgoznak akik a lóvéért mindenkor maguknak is ellentmondanak!Ezért lehetnek mindenhol,ahol szar a helyzet!Ök kavarják!
Dr. Proktor
@RonaGyuri: Mennyibe fájhatott neki a rendszer leállítása erre az időre?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mit mondjak ez sem semmi,

de az ebből egyértelműen következő kérdés az igazi

A 444.hu „Orbán az ellenzékre tolná a bicskei ügyet, közben az állam hibájából szökhetett meg egy pedofíliával gyanúsított férfi” cikke számol be a téma egy igencsak érdeles részletéről.
„újabb súlyos ügy derült ki: azért szökhetett meg a pedofíliával gyanúsított férfi a házi őrizetből, mert hetekre leállt a rendőrség nyomkövető rendszere.” – írja. Ami lássuk be nem semmi, de ennél sokkal nagyobb a gond.
„2023. októberben és novemberben hetekre leállt a rendőrségi nyomkövető rendszer. Azok a gyanúsítottak vagy elítéltek, akik házi őrizetben voltak, és akinek lábbilinccsel ellenőrizték a mozgását, feltűnés nélkül EL TUDTÁK HAGYNI a számukra kijelölt zónát.”.
Az valóban súlyos dolog, hogy meg tudtál tenni, de ennél sokkalta komolyabb gond, hogy: HONNAN TUDTÁK, hogy MEGTEHETIK??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.