A közvélemény-kutatás azt is kimutatta, hány mandátumot szereznének így a pártok az EP-ben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@kereső: 15.16: És persze mindezt komoly ""krumplitésztaakciókkal"" kell a vidéki szavazó milliókban tudatosítani! Amihez a pénzt a fideszes ""agytröszt""---többek között---most éppen a gépjárműadó egyösszegű befizetésével szedi be!
Mert ezenkivül csak a kínai hitel maradt! Az EU már részben, de belelát az Orbáni bűvészkedésbe! És pántlikáz...
Pálinkás Pál
@kereső: ahhoz hogy a tömeg felismerje, és mozduljon, talán tenni is kéne valamit...
kereső
@namihami: „A Magyarország és az Európai Bizottság közötti több hónapos tárgyalások után a magyar hatóságok november 30-án, illetve december 1-jén nyújtották be önértékelésüket az oktatási és képzési rendszer, illetve a nemek közötti egyenlőség területén. A Bizottságnak három hónapos jogi határidő állt rendelkezésére az értékelés végrehajtására, és egy nagyon alapos vizsgálat után a Bizottság úgy döntött, hogy elfogadja ezeket az önértékeléseket” – mondta a Portfoliónak Stefan De Keersmaecker szóvivő."
Ezét aztán az EB 2 milliárd eurot szabaditott fel Magyarország/orbán számára- amely lehivható.

Tegye fel a kezét az, aki bármiféle változást tapasztalt az érintett területeken.
kereső
@Pálinkás Pál: Tesznek. Miért nem mennek el az emberek a pártok által szervezett tüntetésekre? CSAK!, mert az olyan snassz! , mert már 2014-ben "az egymilliós civilek" kitiltották a pártokat- a pártzászlókat az általuk szervezett tüntetésekről.
Pálinkás Pál
@kereső: mert aki reálisan gondolkodik, az pontosan tudja, hogy egy pár órás vonulgatás semmit nem ér,a puhos le sem szarja...sokra mész vele,hogy elnótázzátok a himnuszt, fröcsögtök kicsi, aztán szépen hazamentek " rabszolgának "...amíg minimum nem lesznek giga sztrájkok, adiig úgy van vele, mint anno a fletó.." majd hazamennek "...ergo ,míg nem lesz legalább passzív ellenállás, addig a cigó nyugodtan aludhat...
Maccska
Az USA ban a demokrata szavazó mindig is demokrata szavazó marad a republikánus meg republikánus.
Nem kell dolgokon csodálkozni,libernyákok.
Sőt ott ez egész államokra is igaz .
Fejre is állhattok ez már csak ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.