A megválasztott köztársasági elnök „egyelőre nem kíván reagálni” édesapja múltjára.

Hallgat az apja múltjáról és lemondott Ab-elnöki posztjáról Sulyok Tamás

Sulyok Tamás ma lemondott az AB-elnöki posztról     Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Egyre duzzad a botrány Sulyok Tamás körül. A megválasztott köztársasági elnök egyszerűen nem hajlandó reagálni az édesapja múltjával kapcsolatban előkerült adatokra. A hvg.hu megkeresésére az Alkotmánybíróság (Ab) arról tájékoztatta lapot, hogy a mai napon (2024.03.04.) lemondott Sulyok Tamás az Ab-elnöki posztjáról, emellett tudatták, hogy „egyelőre nem kívánnak reagálni” édesapja múltjára.

Hiába keresték leendő munkahelyén, a Sándor-palotán keresztül is, nem kaptak választ arra, vajon mi az igazság Sulyok László II. világháborúban és az azt követő években betöltött szerepével kapcsolatban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Még várunk, hogy a fidesz-központ megmondja, mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre. Még kitalálják, mit reagáljak. Türelmet kérek mindenkitől. Érdekes, hogy ez az egész brancs végig nyilas nagyszülőkkel, komcsi/besúgó/ávós szülőkkel rendelkezik. Csak ilyen felmenőkkel lehet valaki Orbán embere. Az tény, hogy Sulyok Tamás nem felel az apjáért és az apja sorsáért, nem is felelhet. Ez eddig rendben. De: Sulyok Tamás már azelőtt kezdett hazudni apukáról, mielőtt köztársasági elnök lett, ráadásul a hazugságával afféle jobboldali mártírrá stilizálta az apukát, holott, mint kiderült, ebből semmi sem igaz. Sulyok Tamást maga a hazudozás zárja ki morálisan abból, hogy a köztársasági elnöki posztra alkalmas és méltó legyen. Ad kettő: kedves Sulyok Tamás, egyáltalán nem kötelező elfogadni az államfői posztra a jelölést, mint ahogy anno az AB elnöki posztját sem. Nem kötelező, ugyebár... Jah, hát most már makoghat, amit akar, innentől szaros lesz már minden, Sulyok úr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 17:31
Bocika, árnyékra vetődtél
jáger laszló
Hallgatni arany!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Giovanni Alba: Hát esetében a becézés már már dicséret lehet!1 szervilis gerinctelen nemzethy felszopóval csak nyíltan lehet konzultálni,hogy érezze a törődést!
Giovanni Alba
@balos: ma, 06:57
Szó sincs konzultációról. Néha írok valamit az ökörségeire, a becézés az elnéző jóindulat jele, mint ahogy egy felnőtt szól a hülye gyerekhez.
balos
@Giovanni Alba: Én meg már nem irkálok nekik,mert nem veszem őket ember számba,akik tömeggyilkosokra szavaznak!
esperanza
@KisTehen: ...majd ha Dobrev lesz a koztarsasagi elnok. Addig nem ervenyes a kerdes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.