Nem érzi biztonságban a fiát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Gyermekvédelem, fidesz módra.
...nem teccik?

Ez van, örűjj és verd a földhöz a segged, még nem loptuk ée, nem daráltuk be, csak tönkre tettük, de VAN!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Unoka nővérem ismert neves gyermepszihológus volt, - sajnos orvosi műhibában elment,- és egyik területe pont az autista kutatás volt. Vekerdivel ketten dolgoztak egy szobában, de ő a háttérben, nem volt nyilatkozós fajta, nemzetközileg ismert volt. Tőle hallottam nagyon régen erről a témáról, azóta elég jó arányban felismerem ki az.
Többen egészen különleges képességekkel is rendelkeznek .
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: Nem!!!
kereső
@Pusztai: Azért emlitettem azt legelőször, mert ha nem is látta a primitivek tábora, hallani biztosan halott róla. A másik kettő is ismert szinészekkel van tele: Bruce villis, Ben Affleck- aki a autistaként könyvelő. Az Egy barát- egy autista kisfiú és egy kutya barátságáról szóló angol film- csodás.
Géza
@Horizont: Szomorú, hogy az ilyen gyerekeknek nincs egy speciális intézmény. Az óvónő nem arra szerződött, hogy ilyen sérültekkel foglalkozzon.
Csak Norisz és senki más
@C_3PO: Akkor miért kellett a 2 pedagógust elbocsátani - pláne úgy hogy a csúfolódó ott maradt??? Gondolom, többször felhívták a szülők figyelmét, hogy többségi intézményben, normál közösségben ez nehézkes, illetve nem megy! 3 éves korban ez már látható, aztán egyre inkább...
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: A kérdés fel van vetve! Általad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.