Nem érzi biztonságban a fiát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Gyermekvédelem, fidesz módra.
...nem teccik?

Ez van, örűjj és verd a földhöz a segged, még nem loptuk ée, nem daráltuk be, csak tönkre tettük, de VAN!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Gyermekvédelem, fidesz módra.
...nem teccik?

Ez van, örűjj és verd a földhöz a segged, még nem loptuk ée, nem daráltuk be, csak tönkre tettük, de VAN!
Géza
Miért kell óvodába kényszeríteni egy beszéd képtelen, fogyatékos gyereket, akivel ott nem is speciálisan képzett szakemberek dolgoznak? Az óvónő nem erre szegődött, nem ezt tanulta.
Horizont
@Géza: Az óvoda törvényileg kötelező. A kisfiú autista, valószínű nem az őrjöngő fajtából való.
"A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat azt az óvodát jelölte ki" !!!
Szerinted mennyi speciális óvoda van a megfelelően kiképzett óvoda pedagógusokkal???
A szülőnek dolgozni muszáj. Akkor mi legyen ezekkel a gyerekekkel? Tajgetosz?
kereső
Az autista emberek másképp érzékelik a világot, másként viszonyulnak embertársaikhoz – hogy ez pontosan miben merül ki, az nagyon változó.
Az autizmus nem betegség és nem fogyatékosság. Ahogy egy szakértő találóan megfogalmazta: az autizmus nem rendszerhiba – hanem egy, a szokásostól eltérő operációs rendszer.
kereső
Akinek nincs fogalma az autizmusról, nézze meg az "Esőember" c. filmet.
kereső
Ajánlott filmek : " A kód neve Merkúr", "A Könyvelő,"" Egy barát"...mind mind, más aspektusát muttatják be az autizmusnak- nincs "egyen kaptafa".
Menőmanó
A kúrmánynak csak az egészséges, életerős gyerek a gyerek. Ha bármilyen hiányossága, betegsége, rendellenessége van, akkor a szülő magára van hagyva. A bentlakásos intézetek tiszta horrorházak. Más meg nincs, főleg vidéken.
bence
És még ezeket a kormányban lévő retkeket nevezik családbarát kormánynak , ahol csak ilyen óvónők kerülhetnek kiszolgáltatott gyerekek mellé ! Remélem ennél az óvónőnél is elvégzi a karma a sorsát ?!
balos
@Horizont: Tudod a gyereket nem azért fizeti a nemzethy kurmány,hogy gondja legyen vele!Darab darab,csak legyen aki hatalomban tartsa!Persze a nemzethyleg rokkantakkal jobban járt!
Pusztai
@kereső: " Eső ember" a legismertebb. Dustin Hoffmann, tesó: Tom Cruise
Pusztai
Unoka nővérem ismert neves gyermepszihológus volt, - sajnos orvosi műhibában elment,- és egyik területe pont az autista kutatás volt. Vekerdivel ketten dolgoztak egy szobában, de ő a háttérben, nem volt nyilatkozós fajta, nemzetközileg ismert volt. Tőle hallottam nagyon régen erről a témáról, azóta elég jó arányban felismerem ki az.
Többen egészen különleges képességekkel is rendelkeznek .
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: Nem!!!
kereső
@Pusztai: Azért emlitettem azt legelőször, mert ha nem is látta a primitivek tábora, hallani biztosan halott róla. A másik kettő is ismert szinészekkel van tele: Bruce villis, Ben Affleck- aki a autistaként könyvelő. Az Egy barát- egy autista kisfiú és egy kutya barátságáról szóló angol film- csodás.
Géza
@Horizont: Szomorú, hogy az ilyen gyerekeknek nincs egy speciális intézmény. Az óvónő nem arra szerződött, hogy ilyen sérültekkel foglalkozzon.
Csak Norisz és senki más
@C_3PO: Akkor miért kellett a 2 pedagógust elbocsátani - pláne úgy hogy a csúfolódó ott maradt??? Gondolom, többször felhívták a szülők figyelmét, hogy többségi intézményben, normál közösségben ez nehézkes, illetve nem megy! 3 éves korban ez már látható, aztán egyre inkább...
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: A kérdés fel van vetve! Általad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.