A Japan Credit Rating Agency a magyar gazdaság ellenállóképességét a külső sokkhatásokkal szemben, a kedvezőbb adósságszerkezetet, a növekvő exportteljesítményt és a bankrendszer stabilitását emelte ki, amikor megerősítette hazánk besorolását.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
"a három nagy nemzetközi hitelminősítő is befektetésre ajánlja Magyarországot. Jelenleg 2 osztályzattal magasabbra sorolják hazánkat, mint egy évtizeddel ezelőtt."
KisTehen
beszédes, ahogy a libsik itt is hallgatnak :)
Eladott Ország
@KisTehen: Aberált illipcsi' A Moody's-ról, a Standard & Poor's-ról és a Fitch Ratingstől – a három nagy hitelminősítő ügynökségtől mi újság?! Mi ezer éve mindig a phasz rossz végén vagyunk. Már meg is szoktuk. Mindenkinek jóvanezígy. Ejha, hanyatlik a Nyugat már megint! "befektetésre ajánlott kategóriában maradt" Az örök vótmá: Lánglelkű vezérünk a grazi elmekórházba befektetésre ajánlott kategóriában maradt. Azt nem értem, hogy ezt ami nálunk van miért hívják magyar gazdaságnak, nekünk nincs gazdaságunk, külföldi multik viszik az országot előre papiron, amúgy meg rabszolgák vagyunk a saját országunkban. Alcsonyan tartott bérek, hogy a multinak érje meg itt dolgoztatni, magyar megy nyugatra, migránsok meg jönnek ide, simán egy hazaáruló mocskos banda ez a narancsos horda. A rakás szar besoroláson nehéz változtatni. Befektetni meg kurv@ra nem éri meg senkinek nálunk. Kiszámíthatatlan piaci környezet, éjszaka meghozott törvények, kleptomán országvezetés. Folytassam? Ha már az EU-s pénzek befagyasztása véglegessé válik. Na akkor majd minősítgethet újra. Csak lefelé. Akkor nem vagyunk már az EU legcsóróbb bandája?! 'BBB': Bassátok meg, Bedől a Bóvli.
Fitch Ratings
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: piszkálja a kukac a végbeled? :))

helyes
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: olvasd el a 2. kommentemet ...

"a három nagy nemzetközi hitelminősítő is befektetésre ajánlja Magyarországot. Jelenleg 2 osztályzattal magasabbra sorolják hazánkat, mint egy évtizeddel ezelőtt."
Eladott Ország
@jüanért eladott KisTehen: "Továbbra is a bóvli környékén tartja az országot a Fitch, a kormány szerint ez a bizalom jele?
Nem változtatott Magyarország államadósság besorolásán a Fitch Ratings, a londoni székhelyű hitelminősítő intézet péntek esti tőzsdezárást követően kiadott közleménye szerint továbbra is BBB osztályzatot tart érvényben negatív kilátással hazánk esetében." Eu források befagyasztása után lehuzhatja a tolvajcigány és bandája a rollót. Továbbá sikerült egy évtized alatt Európa koldusházává tenni az orságot. A bolgárok is megelőztek vásárlóerő-paritás alapján. Európa koldusháza, Banglaedes lettünk, van még kérdés! Ez pedig nagyon beszédes! Egy lépésre a bóvlitól és lehet még lejjebb. EU pénzt a tolvajcigány nem fog kapni, ezt pedig a piac beárazza!
pcdn.hu/articles/images-o/h/i/t/hitmin230206-581710.png

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.