Lemondásra szólította fel Polt Pétert Varga Judit exférje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ügyész? Lehet postás is egy ügyész ? Még ilyet sem hallottam.Ez egy új postai szolgáltatás ? Merthogy a web áruházakra már rátarhálták az MPL -t .Lehet, hogy majd minket is ügyész fog felkeresni? Élesedik a rendszer! Magyar Pétert pedig le akarják vadászni még 15.-e előtt.
Aki Én
,,játék az óraszámokkal, feleslegesen elszámolt tételek, olcsón dolgoztatott alvállalkozók, túlárazás és a propagandamédia fenntartása: a médiavásárlásokról ugyanis a Karmelitában döntenek."

www.szabadeuropa.hu/a/rogan-balasy-gyula-lounge-new-land-tularazas/32843686.html
vitriol
poltot már rengetegen felszólították, hogy mondjon le, persze eredménytelenül! De még ha csoda folytán meg is tenné, orbán egyetlen nap alatt találna másik, hasonlóan alkalmas fideszest! Itt egy embernek kell lemondania villámgyorsan: orbánnak!
csak úgy....
mennyire retteghetnek fideszék a magyar péter által szervezett "tüncikétöl" ! - tán még vizsgálatiba is kerül a lelkem ;) ..., persze arra rábaszarinthatnak ha valakiknek az az ötlete támad, hogy szabadítsuk ki " táncsicsot" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.