Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje bemutatta az sms-t, amit az ügyészségnek küldött, miután arra panaszkodtak, hogy nem tudják tanúként meghallgatni.

Ahogy azt korábban a propeller.hu is megírta, a Központi Nyomozó Ügyészség egyik ügyésze megjelent Magyar Péter lakásán, és tanúként akarta beidézni az ügyvédet egy korrupciós bűncselekmény kapcsán, mégpedig a feljelentés elmulasztása tárgyában.

Magyar Péter: „Március 18-án állok az ügyészség rendelkezésére, de Polt Péter mondjon le”

Válaszolt az ügyészség invitálására Magyar Péter     Fotó: Facebook/Magyar Péter

Miután Magyar nem tartózkodott otthon, de nyilvánosságra hozta az ügyészség többszöri, hirtelen megkeresését, a Központi Nyomozó Ügyészség közleményben reagált a NER-kritikus üzletember posztjára. „Azt követően, hogy Magyar Péter nem fogadta az ügyészség telefonhívását, az ügyészség március 6-án – a büntetőeljárási törvény szabályai szerint – az idézést két alkalommal rövid úton személyesen is megkísérelte kézbesíteni, amely szintén nem járt eredménnyel. Ekkor a nyomozó ügyészség ügyésze sms-t küldött az érintettnek.”

Varga Judit exférje legújabb posztjában azt írja, hogy válasz sms-t küldött az ügyészségnek, amiben azt írja:

„Tisztelt Ügyészség! Március 18-án állok rendelkezésükre. Itt is megismétlem, hogy addig is várom legfőbb ügyész úr lemondását. Tisztelettel, Magyar Péter”.

A NER-rel szembekerült Magyar azt ígéri, a Facebookon is közzé fogja tenni, amint a kihallgatás pontos időpontjáról és helyszínéről tájékoztatja az ügyészség. És természetesen minden érdeklődőt szeretettel vár majd a helyszínen. A posztot a már-már szokásos fordulattal zárja: „Mutassuk meg együtt, hogy nem félünk!”

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ittenbion elröhögtem magam!
Bohócot csinál Mp a fidesz vasökléből.
nálam nyerő a faszi!
Pusztai
Ittenbion elröhögtem magam!
Bohócot csinál Mp a fidesz vasökléből.
nálam nyerő a faszi!
Péter2
Ha ez az ember elkezd beszélni a pedofideszes bűnszervezet működéséről , oda kell figyelni , menteni az adatokat , ha ez a bűnszervezet bukik , az ilyen leleplező közlemények jók lesznek az új kormány ügyészségének , hogy merre fele kell indulni , keresni a rengeteg pedofidesz és strómanjai , oligarchái által elkorrumpált milliárdok ezreit .
Pegero
Kész! Polt Péter beszart és március 18-i hatállyal le fog mondani!
jancsipapa
@Péter2: Hosszú ideig részese volt a dolgoknak . A belső körhöz tartozott. Neki is meg kell gondolni ,hogy meddig megy el ,mert könnyen előkapnak egy ügyet ,ahol ő is sáros és beáldozva pár gyalogot ,őt is elővetetik .Mert azért akkoriban nem csípte az orrát az a bűz ,ami most nagyon ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.