A volt közlekedési államtitkár március végéig dönti el, hogy indul-e a főpolgármester-választáson.

Vitézy Dávidot az LMP mellett civil szervezetek is felkérték a főpolgármester-jelöltségre – írta az atv.hu.

Vitézy még álmodik Budapestről! Nem döntött még, hogy harcba szálljon a főpolgármesteri székértVitézyt unszolják, hogy vállalja el a főpolgármester-jelöltséget/Fotó: MTI/Kovács Anikó

„Szeretem ezt a várost, itt születtem, itt éltem egész életemben, ezt a felkérést nagyon alaposan szeretném megfontolni” – mondta korábban a Spirit FM-en. Azt mondta, attól teszi függővé a döntését, hogy most van-e itt a pillanat, amikor „sebességet” kell váltani, ami meghatározza a főváros fejlődését.

Korábban egy Pulzus-kutatásban már felmérték a politikus népszerűségét Budapesten. Ebből az derült ki, hogy 16 százalékon áll, annak ellenére is, hogy be sem jelentette az indulását.

Az ATV Start című hétfő reggeli műsorában nekiszegezték a kérdést, hogy elindul-e a júniusi választáson.

"Nem döntöttem még ezt el, ígérem, hogy március végéig végleges választ fogok arra adni, hogy elindulok-e ezen a főpolgármester-választáson.

Ezután kijelentette, hogy az LMP mellett számos civil szakmai szervezet is megkereste és arra „unszolták”, hogy vállalja el a jelöltséget.

Forrás: atv.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Karácsony Gergely: „Találjátok ki, ki építette az első pollerekkel védett kerékpársávot, egyébként épp az Üllői úton! Megmondom: a kormány.”
www.facebook.com/karacsonygergely/posts/877922547029751?ref=embed_post
NEMZETI KERÉKPÁROS STRATÉGIA 2030 - A kormány programja
cdn.kormany.hu/uploads/document/d/d5/d56/d56d7d20ced654ca5bc98ad589e9a3c4abb7bf4e.pdf
A pollerekkel védett kerékpársávot lásd a 36-38 oldalak között..."Közút és járda, park vagy bármely más elkerítendő terület közé, egymástól 1,4-1,6 méterre telepítve alkalmas parkolásgátló."
Ebből is látszik, hogy az LMP nem a fidesz szekerét tolja. Szerintem csak az Ungár-Schmidt klán szekerét tolja , Marcsi fújja ott a passzátszelet. Mindig is fidesz-téglák voltak. Pont egy olyan főpolgármester hiányzik, aki a dagadt unokaöccse. Azoknak, akik nem voltak biztosak abban még, hogy az LMP egy fidesz fiókpárt. A mezei LMP-s egy kihalófélben lévő fajhoz, az idealistákhoz tartozik. Évezredek óta csak néhány egyedet tartunk számon belőlük és eddig még a Brit tudósok sem értik hogyan létezhetnek még egyáltalán. Pedig ők a kacsacsőrű emlős titkát is megfejtették már. Szerintem az lehet a titok, hogy még a dodó húsánál is rosszabb. A sütés és a főzés sem javít rajta sokat. Szóval a dodót túlélték, de majd Stüszi a KDNP-s szálkeresztes fővadász valamelyik éjjel benyújt egy salátát melyben kijelenti, hogy az LMP tagjait védetté kell nyilvánítani. Eszmei értéküket a hóvirágéval azonos összegben, tízezer forintban állapítja meg. Az LMP már a megalakulása óta nem a demokratikus ellenzék tagja, nekik amolyan trójai faló szerepük van. Az egymással marakodó ellenzéki pártok csak az illibernyák majmára hajtják a vizet! Legnagyobb hiba, hogy nem kussolnak, médián át üzengetnek ahelyett, hogy összeülnének, és megdumálnák az összefogás mikéntjét. Sok kicsi semmire sem megy!
Eladott Ország
A fotón látható, hogy éppen a fikát akarja kitúrni az orrából a közlekedéstudós Dávidka.
jáger laszló
Ez komoly!
Esetleg komolytalan!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
CsipkeRózsa
Szentkirályi Alexandra indul a fidesz színeiben?

Azért próbálják meg eldönteni, ne várjanak a választások utáni napig.
Sakk Matt
Ez is el van már szállva magától.

Reggel az ATV-n azzal a baromsággal jött, hogy olyan jegy- és bérletkezelő rendszer kéne, amely leolvas és piros-zöld jelzéssel mutatja, érvényes-e a jegy vagy bérlet. Ez eddig OK. Viszont ezután azt fejtegette, hogy "ne kelljen már eldöntenie előre" az utasnak, hogy milyen bérletet akar, hiszen lehet, hogy egy hét múlva úgy dönt, kiugrik az agglomerációba vagy úgy hozza a sors, hogy Szegedre (vagy bárhová vidékre) kell utaznia.
Vitézy szerint ezt úgy volna jó megoldani, hogy csippant...csippant, majd fizet hó végén, amennyit és amerre utazott. Hogy ezt addig a közlekedési cégek "meghitelezik" (mint a telefonálás esetén) vagy egy előre befizetett (utas hitelez) "kaució" fedezné, amiből az utas visszakap, azt nem részletezte okoska :)
Qqberci
Dávid vitéz! Úgy érzed, nem okoztál még elég kárt?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.