A miniszterelnök a szlovák parlament elnökét fogadta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Hogy ki miről pofázik, nincs jelentősége, de orbán az egyetlen aki tettekkel és a magyarok pénzével is támogatja a retek putyin háborúját, és közben hangosan óbégat, hogy legyen béke, legyen béke..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Te rohadék gazember, te meg a hazaáruló, tolvajok nyelvét beszéled!!
Menőmanó
Hogy ki miről pofázik, nincs jelentősége, de orbán az egyetlen aki tettekkel és a magyarok pénzével is támogatja a retek putyin háborúját, és közben hangosan óbégat, hogy legyen béke, legyen béke..
izéke
@Maccska: az nem mindegy,hogy milyen áron legyen béke. ha majd idejönnek a ruszkik,te fogsz menni harcolni ellenük vagy azonnal felteszed a mancsod csak legyen béke? de írhatnék bármilyen nemzetet. ha idetoppannak és elveszik az ország harnadát,ölnek,rabolnak,erőszakolnak,te csak sipákolsz,hogy béke,béke?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ebben tényleg jobb lenne az orosz,

bár az igazat megvallva, tartok tőle, hogy az is úgy műx Orbániában, hogy a pisztoly a mi fejünkön sül el vagy sem

A nepszava.hu egykori főszerkije publicisztikája „Orbán amerikai rulettje” egy igencsak pikáns részletre hívta fel a figyelmet. „Hazánk miniszterelnöke egy szexuális bűncselekményért elítélt férfi társaságában köszöntötte a nemzetközi nőnapot.” – írja. Később „Magyarország kormányfőjére ezzel szemben csak a trumpista Heritage Alapítvány és a börtönviselt, sikkasztó szélsőjobboldali szőrmók Steve Bannon volt kíváncsi.”.
Nos ehhez persze nem ártana hozzátenni, hogy Novák kegyelmi-palettáján (s még minő dicső tettesek vagynak???) nem csak (egyébként Orbán állításával ellentétben 16-ban nem elítélt, hanem kitüntetett) szexuális bűnöző bűnsegédje, de egy terrorizmus miatt elítélt is ott díszeleg! =))
Péter2
Aki itt harcol az nem más, mint orbán a beteg elméjével , rángatózik , öltögeti a nyelvét mint egy varánusz , pszichiátriai tünetegyütteseket produkál , na most egy ilyen beteg elme vergődésére ki kíváncsi a saját bolondjain kívül ! 1 bolond akár milliókat csinál !
RonaGyuri
Vélemények

na jó a paletta két oldaláról

politico.com: „You know who he’s meeting with today down in Mar-a-Lago? Orbán of Hungary, who’s stated flatly that he doesn’t thinks democracy works, he’s looking for dictatorship.”
illetve
magyarnemzet.hu: „Orbán Viktor és Donald Trump találkozója a külpolitikai realizmust példázza.
”! =))
koszpeko
@Maccska: Tényleg ennyire HÜLYE vagy.
Naprol napra bizonyitod.
Nem fogod fel hogy HÜLYE vagy, mert HÜLYE vagy.
RonaGyuri
hogy ki milyen nyelvet beszél: (Egyébként a cenzor ezt is!!)

Meglehetősen frappáns mondatok

na nem a reménytelen eseményen, csak a róla szóló beszámolóból

Prőhle Gergely volt államtitkár és volt PIM-igazgató moderátorként szerepelt. abban a panelbeszélgetésben, amit hétfő délután tartottak Julia Gross budapesti német nagykövet rezidenciáján. Szalay Zoltán, a Mandiner főszerkesztője vitatkozott Jennifer Wiltonnal, a német Die Welt főszerkesztőjével a média szerepéről a nyugati demokráciák életében.
Meg kell jegyezzem Szalay (aki egyike a hazánkban állomásozó migráncs hordának) esetében a nyugati demokráciák –ról csak a kívül állók oldaláról tudhat nyilatkozni (bár nem zárom ki, hogy szlovákoknál jobb a helyzet), lévén Orbániában sem a nyugati, sem a demokrácia nem releváns.
A közönségben „felsorakozott egy sor Budapesten szolgálatot teljesítő diplomata, néhány független újságíró, külföldi tudósító, és persze az egyre terebélyesedő kormányzati holdudvar sokadik sora, divatos zakókban feszítő nézőpontos, alapjogos és századvéges elemzőkkel.”.
Az igazi pikantériát a derék Pröhle adta
„Prőhle úgy beszélt a konzervatív sajtó nemzetközi tradícióiról, mintha a Mandiner és a Die Welt ugyanazt a újságírói hagyományt képviselné, és oly sok minden összekötné őket azon túl, hogy mindkettőt latin betűkkel írják.”
Géza
Minden háborút támogatót kizavarni a frontra, ott éltessék a pusztítást.
simmering73
Egész Európa, ketteske. Csak az oroszok áhítják a békét.
RonaGyuri
Elgondolkodtam, ni meg kattintottam néhányat

egy odavetett megjegyzés margójára

Mottó:
„All animals are equal, but some animals are more equal than others”
(Animal Farm: A Fairy Story by George Orwell)
meg kell jegyezzem, hogy ez az „állat” manapság nem csak szimbolikus

A Népszava egykori főszerkije írta, joggal: „Hazánk miniszterelnöke egy szexuális bűncselekményért elítélt férfi társaságában köszöntötte a nemzetközi nőnapot”. Nos től azon, hogy a dagadék nem nőnapot, hanem anyák-napját kommunikált, ami …!
Nos belegondolva és néhányat kattintva, túl azon, hogy az ügyben azóta számos rágalmazással is megtoldotta a bűneit, érdekes, felettébb pikáns dolgokra bukkantam.
A „TIME Person of the Year” 2015-os és 17-es „választottjáról”
2016: Donald Trump; „For reminding America that demagoguery feeds on despair and that truth is only as powerful as the trust in those who speak it, for empowering a hidden electorate by mainstreaming its furies and live-streaming its fears, and for framing tomorrow's political culture by demolishing yesterday's, Donald Trump is Time 2016 Person of the Year”,
2017: silence breaker" of the #MeToo movement; „The "silence breakers" who ignited the anti-harassment #MeToo movement were named Time's Person of the Year in 2017.”
Nessy
Tény, hogy nagyon hamisan szól O.V. békeszózata! Remekül el van a "háborús vészhelyzet" miatti eyszemélyes kormányzással! Pár éve a világ szótlanul nézte a Krim annektálását! Mi lett az eredmény, újabb terület szerzési akció, ami kicsit másképp sült el!
Béla333
Egész Európa békét akar és azt, hogy az oroszok takarodjanak vissza a saját határaik mögé!
Hogy nem képes ezt felfogni O1G és a bandája?!
Cherry
Te és a béke??? undoritó szemét patkány,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.