A miniszterelnök a szlovák parlament elnökét fogadta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Hogy ki miről pofázik, nincs jelentősége, de orbán az egyetlen aki tettekkel és a magyarok pénzével is támogatja a retek putyin háborúját, és közben hangosan óbégat, hogy legyen béke, legyen béke..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
Minden háborút támogatót kizavarni a frontra, ott éltessék a pusztítást.
simmering73
Egész Európa, ketteske. Csak az oroszok áhítják a békét.
RonaGyuri
Elgondolkodtam, ni meg kattintottam néhányat

egy odavetett megjegyzés margójára

Mottó:
„All animals are equal, but some animals are more equal than others”
(Animal Farm: A Fairy Story by George Orwell)
meg kell jegyezzem, hogy ez az „állat” manapság nem csak szimbolikus

A Népszava egykori főszerkije írta, joggal: „Hazánk miniszterelnöke egy szexuális bűncselekményért elítélt férfi társaságában köszöntötte a nemzetközi nőnapot”. Nos től azon, hogy a dagadék nem nőnapot, hanem anyák-napját kommunikált, ami …!
Nos belegondolva és néhányat kattintva, túl azon, hogy az ügyben azóta számos rágalmazással is megtoldotta a bűneit, érdekes, felettébb pikáns dolgokra bukkantam.
A „TIME Person of the Year” 2015-os és 17-es „választottjáról”
2016: Donald Trump; „For reminding America that demagoguery feeds on despair and that truth is only as powerful as the trust in those who speak it, for empowering a hidden electorate by mainstreaming its furies and live-streaming its fears, and for framing tomorrow's political culture by demolishing yesterday's, Donald Trump is Time 2016 Person of the Year”,
2017: silence breaker" of the #MeToo movement; „The "silence breakers" who ignited the anti-harassment #MeToo movement were named Time's Person of the Year in 2017.”
Nessy
Tény, hogy nagyon hamisan szól O.V. békeszózata! Remekül el van a "háborús vészhelyzet" miatti eyszemélyes kormányzással! Pár éve a világ szótlanul nézte a Krim annektálását! Mi lett az eredmény, újabb terület szerzési akció, ami kicsit másképp sült el!
Béla333
Egész Európa békét akar és azt, hogy az oroszok takarodjanak vissza a saját határaik mögé!
Hogy nem képes ezt felfogni O1G és a bandája?!
Cherry
Te és a béke??? undoritó szemét patkány,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.