Varga Judit egykori igazságügyi miniszter exférje ezúttal a külügyminisztert vette górcső alá.

Magyar Péter újabb posztot tett ki a közösségi oldalára. Ezúttal a külügyminiszter utazásait firtatta.

Magyar Péter: „Miért védi évi egy milliárdért 52 TEK-es Szijjártót?”

Szijjártó Péter konvoja Budapest utcáin    Fotó: Facebook/Magyar Péter

"Tudja egyébként valaki, hogy Szijjártó Pétert miért védi évi 1 milliárd forint adófizetői pénzen 52 db TEK-es? Miben különbözik ő a többi minisztertől, akiknek semmilyen védelem nem szükséges? Miért kísérik még a Balatonba és futás közben is testőrök? Miért száguldozik a városban 5-6 állami luxusautóból álló konvojjal? Miért megy repülővel 200 km-re? Miért viszi hazáig rendszeresen helikopter? Már persze azonkívül, hogy szeret fontosnak látszani vízben, földön levegőben…" – tette fel a kérdést a közösségi oldalán.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: Adott egy tűzhöz közelálló állítása, és van a tiéd, a Propeller bohócáé.
Szerinted...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr. Proktor: ...és még kimaradt az hogy az a súlyokellensúlyok mese épp a törvénytelenség alapköve. Nem ellensúlyozni kell valamit hanem oda hatni, hogy ne húzzon félre...példaképpen, az ellensúly a jónak vagy a rossznak a fordítottja...tehát ha valami jó annak minek kéne egy ugyanolyan értékű rosszat létrehozni, ha pedig rossz valami azt megszüntetni kell nem ellensúlyos jót kreálni vele szembe.
Csizmás Kond
@Dr. Proktor: ...már mondtam, te azt hiszed magadról hogy mindent tudsz, látsz. értesz és amit gondolsz az az igaz...hát nem így van.
Giovanni Alba
@Dr. Proktor: Ez van akkor, ha egy alázatos szolgalélek próbálja megfogalmazni az egészséges társadalmat. Nem tekinti értelmes felnőtteknek az állampolgárokat, hanem a részletes, mindenre kiterjedő parancsok és utasítások eredményének tulajdonítja a társadalom normális működését. Pedig alapvető jog az egyéni szabadság egészen addig, ameddig nem okoz másoknak aránytalan érdeksérelmet. Például egy lakásszövetkezetnek van házirendje, amely főleg tilalmakat fogalmaz meg a békés egymás mellett élés érdekében. De nem lehet mindig mindent szabályozni, a társasház nem börtön percre pontosan megszabott órarenddel. A fékek és ellensúlyok rendszere nem azért van, hogy orvosolja a már bekövetkezett rosszat, hanem azért, hogy a rossz ne is következhessen be. Megadja pl. egy híd terhelhetőségét, de nem írja elő a kötelező terhelést.
Ezt nem képes megérteni ez a csizmás, talán a szemére csúszott kalapja miatt. Ezért beszél badarságot 13:03-kor.
Szemléletes példa a gémeskút, a kútostoron az ellensúllyal, ami a normál működést teszi lehetővé.
Ha nem lenne a vitorlás hajóknak tőkesúlya, nem haladnának, csak bukdácsolnának. Vannak persze kishajók tőkesúly nélkül is de: "Ezek a vitorlás hajók nem rendelkeznek tőkesúllyal, így az utasok súlya tartja egyensúlyban a hajót, vagyis egy rossz mozdulat és borul a hajó."
balos
@telegdilaci: Itt a válasz a petyáról!Minden héten más tekes-tökös a derékalja!
Yoda69
Azért mert megtehetik. Mert van az országban 2 millió degenerált fasz aki nem lát tovább a zorronal és hatalomban tartja ezeket a tetves hazaarulo geciket.
exmelós
A mi adónkból fussa.Akkor miért ne flancoljon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.