A külügyminiszter szerint csak technikai kérdés, hogy luxusrepülőt béreltek neki.

Szijjártó Péter miniszter reagált az őt ért vádakra a luxusrepüléseivel kapcsolatban az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Felmerült az az értesülés is, miszerint 264 millió forintba került három Szijjártó-utazás, amit egy holland magángéppel tett meg. A miniszter azt mondta, „ez technikai kérdés”, neki megmondják, hol legyen, mire szálljon, aztán repül általában.

Szijjártó: „Biciklivel nem tudom megjárni New Yorkot”

A külgazdasági és külügyminiszter reagált az utazásait ért vádakra    Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

„Nem kergettek gyerekkoromban az asztal körül, hogy üljek fel egy magángépre” – tette hozzá. Ez munkaeszköz, ráadásul még kihúzni sem tudja magát a fedélzeten, „biciklivel nem tudom megjárni New Yorkot” – érzékeltette nehéz helyzetét.

Szijjártó azt sem érti, miért került több millió forintba az étkeztetése a kairói útja során a fedélzeten. Szijjártó Péter arra a kérdésre, miért volt erre szükség, úgy felelt, egyértelműen azért, hogy odaérjen. Szerinte a honvédségi gépeket sokan luxusgépként emlegetik, de neki ezen nem abból a szempontból fontosak, hogy hogy néznek ki, ezek munkaeszközök, nem szórakozni járnak vele, hanem dolgozni.

A kairói úttal kapcsolatban azt mondta, sokszor zsemle, szalámi, paprika és paradicsom van a tányéron, nem tudja, "mit hova könyveltek", ez az összeg nagyon sok. Hangsúlyozta, ő kevés helyen alszik ott, éjszaka utazik általában, azt kérte a cikk írójától, próbálja ki, szerinte ezen nincs mit szégyellni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Még egy ilyen mocskos, cinikus görényt. És ez Magyarország külügyminisztere. Szégyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
Petike!

Javaslom a vízibiciklit...rohaggyámeg!
Menőmanó
Mondjuk nem is volt ott semmi keresnivalótok Pötyi. Se repülővel, se biciklivel. Ha Biden idejönne a fidesz ellen uszítani, meg az ellenzéknek kampányolni, magatokon kívül lennétek rohadt tahók.
Csizmás Kond
@Dr. Proktor: Azt a pénzt eddig is elvették és mind el is költötték, csak most sokakat az idegesíti hogy elmondják mire költik holott az sem biztos de van egy ok amiért rágja a körmét...
Csizmás Kond
@Horizont: Mi a lószart válaszolhatnék amikor neked az volna a kedvedre ha veled együtt csépelnék valakit...nekem az nem szokásom vagy csak részben az, és minek csinálnám én amikor te annyira értesz hozzá ?
Horizont
@Csizmás Kond: Nem csépelek senkit, nem várom el hogy velem együtt egy véleményen legyél. Győzz meg a sajátodról. Nem szokásod??? Biztos vagy te ebben??? Óhhhh édes istenem!
Csizmás Kond
@Horizont: ...soha senkit nem szeretnék meggyőzni, ugyanis én nem térítő vagyok hanem csak egy független véleményformáló. Te vagy aki agitálsz, győzködsz, orrolsz, erőszakoskodol ha valami nem az ami neked ínyedre való...ebben különbözünk.
...és szerintem nincs is Istened...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.