Kár lenne átsiklani Orbán Viktor legutóbbi köztévés szereplése felett: remek példája annak, hogyan lehet tökélyre fejleszteni a valóságtól való elrugaszkodás művészetét. A miniszterelnök az új államfő, Sulyok Tamás beiktatási ceremóniájának napján nyilatkozott. Az a puszta tény, hogy elődje, Novák Katalin – a volt igazságügyi miniszter Varga Judittal együtt – belebukott a kegyelmi botrányba, eleve rendkívüli állapotot jelez. A pedofilügy ráadásul a Fidesz népszerűségét is alaposan megrendítette, szavazói a korábbi lemorzsolódás után most már tömeges méretekben fordulnak el tőle. Bár az ellenzék – szokás szerint – egyelőre képtelen a maga javára fordítani a helyzetet, a kormánypártnak bőven lehet oka az aggodalomra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak releváns kérdés

Az ATV műsorvezető kifakadása után a nepszava.hu legfrissebb publicisztikája implikálta

Vannak akiket utasítani kell, de számosan maguktól is tudják a dolgukat; te hova tartozol?
A kérdés legfőbb része nagyin nem új, sőt napról napra erősödik. Ma reggel a derék Szöllősi Györgyi kikérés magának már implikált, de igazából a „Sarkától a füléig” írás tette fel a koronát. Az egyébként jó írás alapja „Kár lenne átsiklani Orbán Viktor legutóbbi köztévés szereplése felett: remek példája annak, hogyan lehet tökélyre fejleszteni a valóságtól való elrugaszkodás művészetét.” rendben is lenne. Azonban ők is meg kellett jegyezzék: „Bár az ellenzék – szokás szerint – egyelőre képtelen a maga javára fordítani a helyzetet, a kormánypártnak bőven lehet oka az aggodalomra.” ???!!!???
Igen ezt a vélekedést valahogy nem szégyen sulykolgatni, nem úgy mint azt a tényt, hogy és ahogy Orbán hazudott a parlamentben Kálmán Olgának válaszolva! Ja hogy arról csak szőr mentén tettek említést! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.