Megszólalt a Demokratikus Koalíció elnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Amíg Ő a politikai élet résztvevője, nincs OV-nak félnivalója! Ha ezt nem látja, vagy nem akarja látni, alkalmatlan az "ellenzék" vezetésére!
Peller Anikó
@Kapanyél: Persze persze, azért támadja a fidesz nap mint nap, mert nem aggódik miatta. De hát neked ezt mondták és te elhitted.

Mert úgyszólván csak tőle van félnivalója.
Kapanyél
@Peller Anikó: Nem hiszem el, hogy nem bírod ki, hülyézés nélkül! Idefigyelj te baszatlan hülye kurva! A Gyursány karaktergyilkossága annyira jól sikerült, hogy ha minden fidesszavazónak adna egy mázs aranyat, azt is ólomnak néznék! Te meg mivel szerelmes vagy bele, úgyis rózsaszínben látod az egész DK-t!
Peller Anikó
@Kapanyél: Hö, pedig még le sem hülyéztelek.

De miből gondolod, hogy a gecit buktatni (ráadásul választással) csak a kb 1 millió gyengeelméjű, agymosott fideszállatokkal lehet? Nem ezeknek kell az ellenzékre szavazni. Hanem a 90 %-nak kellene aktivizálódni, aminek a gátja az összefogás hiánya. És mivel a legnagyobb ellenzéki még mindig a dk, ezért bármiféle gyurcsányozás az összefogás akadályozására irányul.

De ami késik az villázik is.
KisTehen
feri még mindig 2006-ba képzeli magát
KisTehen
@Maccska: csak nem magát bassza?

HAHAHAHA
Peller Anikó
@Macccska: Fogadjunk neked kloákád van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.