Benyújtotta az Országgyűlésnek első, 2023-as évről szóló beszámolóját az Integritás Hatóság. Jelentős mérföldkő az Integritás Hatóság létrehozása, amely tükrözi Magyarország és az Európai Bizottság (EB) elkötelezettségét a korrupció elleni küzdelemben – jelezte az Economxnak a szervezet azzal kapcsolatban, hogy benyújtotta az Országgyűlésnek első, 2023-as évről szóló beszámolóját, amelyet az EB-nek is elküldenek.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Much Ado About Nothing

Bár esetünkben talán a „A lot of fuss About nothing.” relevánsabb!

Benyújtotta az Országgyűlésnek első, 2023-as évről szóló beszámolóját az Integritás Hatóság, amelyet az EB-nek is elküldenek! =))
A jelentés szerint „az Integritás Hatóság létrehozása (s talán a működése még egyértelműbben), amely tükrözi Magyarország és az Európai Bizottság (EB) elkötelezettségét a korrupció elleni küzdelemben ”
Igen az egész úgy ahogy van egy bugyuta paraszt-vakítás, de a legdurvábbikból!
Biró Ferenc, a hatóság elnöke megcsillogtatta humorát és vagy pofátlanságát kijelentvén: „autonóm intézményként egyszerre erősítik a hatalmi ágak szétválasztását és állnak a gazdaság tisztítására irányuló erőfeszítések élére”!!! =))
Menőmanó
Töküket vakarták? Látszata nincs a létezésüknek, de legalább jó sok millióba kerülnek.
Pusztai
Kb 100 ember egy palotában fényűző módban, havi milliós fizetésekkel, lógattyák a faszukat, melegítik a pichájukat eközben ékesen és odaverősen nyilatkoznak, hogy a semmittevés lázas munkának lássék.

Ők olyanok mint a fidesz maffia kormány, csak kicsiben.

Habár az az évi több mrd ami elmegy rájuk sem annyira kicsi!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.