NAGY KÁR, HOGY NEM ORBÁNNAL PÉLDÁLÓZOTT!!! Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál A Gelencsér Ferikéről lesz szó. És Ady Endréről. Ez így elsőre nyilván szürreálisnak tűnik, de mindjárt megértik. Mert igenis, vannak hasonlóságok – no és persze különbségek.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Beyer ismét zseniálisan megfogta a lényeget.
RonaGyuri
Nagyon nagy kár, hogy nem Orbánnal példálózott!!!

Zsóti újabb remeke: „Bayer Zsolt: Antik jellemek” a Párt központi napilapja ünnepi számban!

Be kell vallanom, hogy a kormány-propaganda által már ezerszer elcsámcsogott „A Gelencsér Ferikéről lesz szó. ” –ról pontosabban Zsóti asszociációja kapcsán azokra a tényekre akartam emlékeztetni, mikor 8éves kényszerű (hatalomból való) száműzetése során micsoda ellátásba került az általa illegitimnek tekintett regnáló kormány nagykövetségei jóvoltából.
Azonban a derék Zsótinak volt bőr a mocskos suttyó pofáján Adyról emigyen lerántani a leplet: „ publicisztikái és azok rokokó gazdagságú jelzői. Egy kis, színes csokor, ízelítőnek:
’Vén geszti bolond’; ’geszti Napóleon’; ’gyújtogató, csóvás ember’; ’kan Báthori Erzsébet’; ’bomlott szemű s bomlott fejű kaján’; ’bihari isten’; ’gazember’”.”! =))
RonaGyuri
ja és Orbán az EU-pénzéből uszít az unió ellen!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.