Előtte még egy jó kis k. anyázás is kicsúszott a száján

Nagyot fordulhatott a világ Rákay Philipppel. A producer jelenleg fürdik a sikerben, mivel elkészíthette minden idők legdrágább magyar mozifilmjét, a több mint hatmilliárdos költségvetésű Most vagy soha! Című filmet. Mint arról a propeller.hu is beszámolt: Rákay szerint „Hazafias kötelesség volt végre filmet készíteni Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról és hazafias kötelesség az elkészült alkotást megnézni”.

Rákay: „Írjátok meg ki a f… om írta a forgatókönyvét és kész b.. meg”

Idén minden idők legdrágább filmjét készíthette el/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A producer régebben nem volt ennyire konzervatív és keresztény értékrendű.

Korábban a Viva zenetévé műsorvezetője volt és fiatalon eléggé őszintén, leplezetlenül megmondta a véleményét bizonyos dolgokról. Még a forgatókönyvírásról is. Az egyik ilyen még ma is fellelhető – vélhetően adásba nem került – videóban elég szabadszájúan fogalmazott:

„K.. anyátok! Írjátok meg ki a f… om írta a forgatókönyvét és kész b… meg. Megkapjátok. Ennyi.” – eközben egy CD-t lobogtatott.

Bizony, az internet nem felejt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@Nanya: @Nyanyus: 13:39
Unalmas mi? Akárcsak ti.
Pegero
@levarosbukta: Ha írnál egy olyan forgatókönyvet, mint Rákay te is kapnál sok-sok pénzt, hogy csinálj belőle egy jó filmet. De te erre képtelen vagy!
levarosbukta
@Pegero: Ahogy elnézem a Rákay sem a "jó" forgatókönyvért kapta a milliárdokat.
Pegero
@levarosbukta: @lekvárospiite:!
Ezt tényleg jól elnézted, vagy inkább benézted!
A 6 milliárdos Petőfi filmje miatt sivalkodik a baloldal, miközben Budapest hiánya 400 milliárd! A 2015–2016-ban forgatott "Kincsem" a maga 3 milliárdos költségvetésével drágább volt, mint a "Most vagy soha!", hiszen a filmes forgatási árak az elmúlt években több mint a duplájára emelkedtek. Egyébként az ő forgatókönyve alapján készült a film! Erről ennyit
Nanya
@Eladott Ország: " ,Nattyon, nattyon " találó !
Nanya
A madarak csiripelik,hogy rákakálmáka a zorbánról is filmet fog forgatni, A helyszín egy kínai rizsföld lesz ahol a zorbán akkumulátorokat " veszélyesít ",mert azok tudvalévően nem veszélyesek. A másik szerepló a bőrös kakadu lesz,aki félévente leszáll a luxusrepülővel a földre úgy tíz-tizenöt percre és egymás seggébe dugják a lítium lemezeket,koccintanak egy kiskanál céziummal.
Fasza lesz e kálmán a bőr rűljön rád,rátok ,büdös tolvajok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.