A közelmúlt politikai botrányairól kérdeztük a kormánypárti megemlékezőket a Nemzeti Múzeumnál.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mégis többen voltak kíváncsiak rá, mint a hazaáruló orbánra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
érdekes,hogy seni nem figyelt föl arra amit magya péter többször is elmondott ,hogy magyarország ill. a fidesz, 2 X annyi pénzt kapott az utóbbi 14 évben mint németország 45 után az úgynevezett marshall segéjt ,amiböl fölépítették a szarrá bombázott városaikat és 15 évre rá a német melósok már a balcsira jártak a mercedeszeikkel nyaralni ,pedíg az akkori magyar kormányok szerint is a németek a szakadék szélén álltak! :)
Peller Anikó
@csak úgy...: A II. világháború után két évvel Amerika által a vesztes államoknak felajánlott segélyt hívjuk Marshall segélynek. Marshall amerikai külügyminiszterről kapta a nevét, a cél Európa újjáépítése volt.

"'"a fidesz 2 X annyi pénzt kapott az utóbbi 14 évben mint Németország 45 után az úgynevezett Marshall segélyt, amiből fölépítették a szarrá bombázott városaikat"'" és ezt a fideszcigány elmebeteg teljes egészében ellopta, elbaszta, propagandára fordította, miközben az ország kilátástalanul zuhan a semmibe.
csak úgy....
@Peller Anikó: örülök,hogy nem vonsz kétségbe , - oszt hova lett a pénz?
látsz valami soros vagy gyurcsányi szálat a dolgok mögött? ;) -azért a sok szakadt fideszes csóró faszán kikupálódott anyagilag, már ferrarira is fussa ..., a nép meg dögrováson!
csak úgy....
@Designer: és mit tesz majd a dk. magyar péter mögött? márkyzajoskodik ?
csak úgy....
vegyétek végre észre kedves dékás hívek,hogy a feritek tudatosan? vagy csak végelgyengülésében a fideszes malmokra hajtja a vizet,már csak a "szemkilövetönek" beállított jelenlétével is ! -persze ha ti is ragaszkodtok 0rbánhoz ,akkor vegyétek úgy ,hogy nem mondtam semmit!
Peller Anikó
@csak úgy...: Ok, van valami elképzelésed hogyan legyen?

Ha ez a Magyar ellenzéki beállítottságba fordult volna de nem, akkor sem lenne esélye egyedül legyőzni a fideszt, márha akarná.

Akkor vannak még a kispártok egynéhány százalékkal, momentum, párbeszéd, makizé párt, fenetuggyamég kik, egymást ölik.

A mihazánk egy bolondokháza, triannon, nagy magyarország menyország.

És van még a déká.

Nosza, tudsz jobbat, figyelek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.