Nyolc éve beszélget a barátaival a kocsmában a színész arról, hogy milyen típusú országot álmodna, most Magyar Péter van a legközelebb ehhez.

Nagy Ervin színész is a színpadon volt azon a demonstráción, amit a NER-rel szembeforduló Magyar Péter hirdetett meg délután háromra az Andrássy útra. Nagy Ervin sokak meglepetésére nem műsorvezetőként vállalt szerepet a rendezvényen – írta a Telex.

Nagy Ervin: Első fecskeként közösséget vállalok Magyar Péterrel

Nagy Ervin (jobb szélen) elsőként odaállt Magyar Péter mellé    Fotó: Facebook/Új Szó

„Odaállok Magyar Péter mellé, mert mindig kell egy első fecske. Én letettem a garast mellette. Lehet, hogy bátor vagy vakmerő vagyok, de úgy gondolom, ő tudja elhozni a változás szelét az országba.”

A rendezvényen Magyar Péter egy párt indulását is bejelentette, amiről Nagy Ervin így vélekedik.

„Ez az első olyan pártkezdemény, ami mellé tiszta szívvel oda tudok állni. Ez tükrözi az én elképzelésemet is arról, hogy hol kell elhelyezkednie a magyar politikai középnek. Ezt számomra Magyar Péter testesíti meg. Nyolc éve beszélgetek a barátaimmal a kocsmában arról, hogy milyen típusú országot álmodnék. Most Magyar Péter van a legközelebb ehhez. Az ő értékrendjével én közösséget tudok vállalni.”

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
eRVIN, eRVIN! Te is beszoptad a bucit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Maccska: 17:54
Tényleg már tele a tököm is (ha lenne) veletek. Kibaszott egy rohadék szemétládák vagytok egy alja emberek. Honnan a picsából veszitek, hogy mindenki "libenyák" aki nem orbánotok seggét nyalja. Elegem van már belőletek. Olyan szarok vagytok, ti tartjátok életben Döbrögit és mindenkit leszóltok, nyomatjátok a propagandát amit a szátokba adnak. Miért nem tudtuk kussolni???
FLETÓ
@Aki Én: Látod ! Erről beszéltem! Ez a fölényesség a mi benned / bennetek van! Ez a lekezelős stílus ami benned / bennetek van... Aztán minden választás után sunnyogsz / sunnyogtok 3-7 napig - személyiségtípustól függően, közben nyalogatjátok a sebeitek, majd újult erővel itt fröcsögsz / fröcsögtök...
Háááát! Ez az az Amerikából jöttem, mesterségem címere...
Horizont
@Maccska: Te MINDENKIT libernyákozol baszd meg aki nem orbán dumáját löki.
Úgyhogy elmehetsz a sunyiba.
Horizont
@FLETÓ: Mert bennetek aztán nincs fölényesség, lekezelés, fröcsögés !!!
Ti vagytok a jóság a tisztaság az emberség a szeretet hahahahahahaha
FLETÓ
@Horizont: Pontosan! Na jó, néha rólad / rólatok másolom / másoljuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.