A DERÉK MATYAR MÉDIA SELFIJE Válogatás a HVG fotóriportereinek felvételeibőlűű Volt itt minden: hergelés, mozgósítás, szomorkodás, még egy kis ünneplés is - íme az idei március 15. képekben Volt itt minden: hergelés, mozgósítás, szomorkodás, még egy kis ünneplés is - íme az idei március 15. képekben A cikk címe és az ahogy előadták egyértelmű bizonysága a derék matyar média, s benne kiemelten a derék HVG óvatos duhaj voltáról

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szelfi vs. önarckép

egy kis gondolat-futam a derék matyar média, s benne kiemelten a derék HVG, felemás, de igencsak jellemző ünneplése ürügyén

Szögezzük le a fotók nagyon jók, s igencsak jellemzőek; nálam:
a „Ninh Duc Hoang Long a Bánk bán Hazám, hazám című áriáját énekli a Nemzeti Múzeum lépcsőjén”,
„Ellenzéki tüntető párbeszéde egy rendőrrel a Múzeumkertnél”,
viszik a pálmát, de csúcs
„Stílusosan öltözött résztvevők vonulnak a Szabad sajtó uton”! =))
Ami kapcsán – függetlenül a portál céljától – elméláztam azon, hogy lett a Hatvani utca helyett Szabadsajtó utcából, és majdan Kossuthból Szabadsajtó útja? Az igazsághoz tartozik, hogy valójában csak egy részéből, de ez a derék portált egy cseppet sem zavarja!
Egy cimborámnak azt találtam mondani, hogy a hvg.hu „Volt itt minden: hergelés, mozgósítás, szomorkodás, még egy kis ünneplés is - íme az idei március 15. képekben” összeállítása igazi szelfi. Nem, illetve nem csak az „ünneplő” országról, de sokkal inkább a derék matyar médiáról, s benne kiemelten a HVG-ról, készült önarckép.
Nos mint említettem a fotók mint fénylép jók, de amit elmondanak, illetve elakarnak mondani, sőt méginkább az amit nem! Nos az az igazi pikantéria! =))
Pusztai
"Míg a helyszínen lévők számát csak becsülni tudjuk, az, hogy az interneten mennyien követték az egyes eseményeket, egész pontosan megmondható. Az egyes események élő közvetítéseit péntek este ennyi megtekintésnél járnak:
-Fidesz - 181 ezer
-Magyar Péter - 647 ezer
-Mi Hazánk - 19 ezer
-Karácsony Gergely - 16 ezer"
www.lakmusz.hu/kinek-a-marcius-15-i-beszedet-hallgattak-a-legtobben/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.