A panko morzsa a modern konyha egyik legkedveltebb összetevője, különösen a japán konyhában. Ezek a különleges morzsák, amelyeknek eredete Japánban keresendő, jelentősen eltérnek a hagyományos, gyakran használt zsemlemorzsától. Könnyed, levegős textúrájukkal és aranysárga, ropogós bevonatukkal a panko morzsák számos étel ízét és állagát képesek fokozni. A panko morzsa egyedi jellemzői: A panko különlegessége a gyártási folyamatukban rejlik. Villamos energiával "sütött" kenyérből készülnek, ami a morzsák könnyed és puhább szerkezetét eredményezi. A hagyományos morzsákkal ellentétben, amelyeket gyakran a kenyér külső, kérges részéből állítanak elő, a panko kizárólag a belső, puhább részekből készül, így végeredményben sokkal légiesebb és kevésbé sűrű. Felhasználás, alkalmazás: A panko morzsák sokoldalúságának köszönhetően számos étel elkészítésénél alkalmazzák őket. Klasszikus japán ételek, mint például a tonkatsu (panírozott és sült sertésszelet) vagy a katsu sando (panírozott...

Forrás: magzsola.hu
Feltöltő: Kalocsai Sándor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.