Indul a főpolgármester-választáson Vitézy Dávid – ezt kedden délelőtt egy Facebook-videóban jelentette be a volt közlekedési államtitkár. Vitézy szerint Budapestnek öt súlyos problémája van, ezeket oldaná meg, és tudja is, hogyan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
@Pálinkás Pál: Értem én, hogy KariGeri puhapöcs, de ha nem ő, akkor ki?
Tudsz helytte valakit, mert ha igen, akkor ne tartsd magadban.
Yoda69
@Pálinkás Pál: 3 valasztas van, abbol ketto a fideSSes, egy ellenzeki.
Karacsonytol nincs jobb per pillanat, ha csak nem akarod Budapestet orbannak lokni.
Pálinkás Pál
@Menőmanó: @Yoda69: nos..bárki...mert ti sem karácsonyra szavaztok, hanem a fidesz ellen...így akármilyen ellenzéki lehetne a megosztó karácsony helyett.. köztudott hogy gyülölöm a puhos rezsimjét, tehát fideszesre nem szavazok, de erre a zöld majomra sem,...és sok ember így van vele,..ezért lesz a főváros a fideszé...mondjatok csak 2 dolgot, amit 5 év alatt a lakosság érdekében tett,.nem a politika, az emberek érdekében...nembeszélve arról amit 21-ben az előválasztáson tett...csak azért nem hasonlítom a patkányhoz, mert nem akarom megsérteni a rágcsálót-...
Menőmanó
@Pálinkás Pál: A "bárki"-nek mekkora esélye van? És mire? Ha a Geri nem indul, akkor nyer a Vitézi, azaz a fidesz. Ennyi. Ez a felhozatal. Te sem mondtál egy konkrét embert, csak legyen más, legyen más, de ki, az ég szerelmére, ki lenne az, akit nem fog még a Vitézi is rommá verni? He? Ki az, nevezd meg, és én rá szavazok.
sokanvagyunk
Budapestnek öt fő problémája az a 4 fő, akik pályáznak.
Pálinkás Pál
@Menőmanó: az a baj hogy hirtelen nem tudok, de ez az ellenzék hibája..csupa súlytalan ember van vezető pozícióban..úgy is mondhatnám, a hiveken kívül az összes többi utálja őket..ha nagyon kéne valakit ,jakabot mondanám, bár nemtudom indulhatna-e budapesten...mindegy, egy biztos ,karácsonnyal bukta lesz, ahogy a makival..az előválasztás után megmondtam, a maki zay katasztrófa lesz.., vissza lehet keresni...a budapestiek " leszarják " a politikát,...őket inkább az izgatja hogy háromszor annyi ideig tart elérni valahová az üres bicikli, meg az indokolatlan helyeken létrehozott buszsávok miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.