A VSquare-hez eljutott bizalmas hírszerzési anyag szerint Magyarország és Oroszország aktívan együttműködött a 2020-as szlovákiai választások idején Peter Pellegrini akkori szlovák kormányfő ismételt győzelme érdekében. Ez nem sikerült, de most ő a közelgő államfőválasztás nagy esélyese.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Orbán bele is adott apait anyait, de főleg a pénzünket.
verőce21
No ne mán...! európa erős emberének, Amerika megmentőjének, ázsia urának támogatását kéri, akinek "a beszédéhez toborozni kell" mert amúgy b@sznának elmenni a saját hívei is...? :)
Nessy
Ezek szerint, Szlovákia nem szuverén állam, hiszen kívülről beleavatkoztak a választásukba! Igaz, nem Soros, hanem külügyérünk, aki még marha büszke is magára! Ellenkező esetben még ott is "beavatkozást" lát a ellenzéki pártoknál, a naggggyon független ÁSZ, ahol nem is volt! Apropó ÁSZ! Mi újság a kamupártok millióival? Visszafizették már, vagy azokat még nem volt idejük ellenőrizni??
Menőmanó
Orbán bele is adott apait anyait, de főleg a pénzünket.
Maccska
@Nessy: az ellenzék is szeret ilyen esetben nagy emberekkel mutatkozni.Olyanok is jöttek Budapestre akik máskor soha.
Nessy
@Maccska: Lehet, de nem kértek egy másik ország kormányától "segítséget" hozzá, se kölcsön propagandistákat.
rücsü41
Ha tényleg Orbán védelmét kérte ez az ember biztos lehet benne hogy úgy meg lesz védve hogy azt meg fogja emlegetni.Bennünket is mindig megszokott védeni amit azután évekig emlegetünk mert azt a sok hátrányt amit az ő védelme jelent azt nem sokan viselnék el.Ki is alakult egy mondás :"Védjen meg Téged az Orbán Viktor!" Ezt szoktuk mondani annak akinek rosszat kívánunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.